16

Бойко не Борисов

преди 7 години

Роднина, милиционер, роднина, милиционер! Ха честито рождество и нова година.

15

Анонимен

преди 7 години

Ами наместо да вдигат цялата полиция на крак, трябваше просто да бъдат екстрадирани наглеците, които са извършили това. И не скачайте с номера, че не са известни. Значи всички мотаещи се по площада тарамбуки трябваше да бъдат изгонени от страната, следващите нямаше и да си помислят да вършат подобни изцепки. Сега обаче знаят, че им се разминава и ще продължавнат още по-нагло. И никаква полиция няма да подобри нещата... за съжаление!

14

Анонимен

преди 7 години

v sobstvenata si dyrjava polizeiska ohrana, namesto da kachyt zvetnite v samoleti i aide otkydeto sa doshli. prevzeha ni leko leko tia .......

13

Циник

преди 7 години

Мъдрият български народ го е синтезирал най-добре: "След дъжд - качулка!" , и още по-добре: "Бития си е бит, еВания си е еВан!"От над 400 обарвани ,облизвани, окрадени , и изнасилени немкини са постъпили жалби в полицията! Файда йок! Има май две осъдени тарамбуки от над 1000...единия май условно...другия (четох вчера във Фокус) Хасан Т. е в арест за екстрадиране! Свидетели - Гив ми дъ гърл ор ай кил ю! Та Хасан Т. иска да остане в гостоприемна Германия - страната на безгрижието, и беззаконието!

12

смЕх

преди 7 години

Що така бе страх ги е от брадатите лекари и инженери ли ,а Меркел ханъм как е нея ще я пазят ли тя поне няма да има проблеми никой нЕма да и посегне вида и я пази.

11

Хм

преди 7 години

Има два начина за подобряване на сигурността:1.Увеличаване на полицаите 2.Намаляване на рисковия контингентКой е по-добрия-преценете сами!

10

Али Алиев

преди 7 години

Ама те полицаите като са транссексуални...

9

Shano

преди 7 години

Таман да си лафят и да си правят планове как да похарчат тройния надник.

8

Анонимен

преди 7 години

Ами нали обещаха да раздвижат икономиката на Германия с мигрантите! Ето-нови полицаи ще наемат, в техника ще инвестират, социални работници ще образоват чужденците що е европейска любов. Е, попадналите за коледа българи там ще се объркат, че са в Бейрут, но те нищо не разбират от икономика.

7

Шоп

преди 7 години

Така и така нема да празнувате и ще киризите около катедралата, барем им се оттепайте на навляците! Що тражат овде по Европа, а не си стоят дома?

6

Патриот

преди 7 години

ама какви сексулани нападения ,ама моля ви се това е руска пропаганда ,няма такова нещо в Германия цари един цветущ демократичен културен обмен между белоснежни арийки и *** инжинери ,астрофизици и молекулярни биолози!

5

Анонимен

преди 7 години

Да раздават мокри кърпички на брадатите шведи, та поне да зачистят предварително поне малко оръдията на престъплението.

4

Анонимен

преди 7 години

ЧНГ на полицайте и приятно посрещане на Новата година.Така ще бъде и за напред смешници

3

БАЧКАТОР

преди 7 години

А можеше германците просто да ги товарят на чартъри и обратно в ислямските държави от които се довлякоха. А Меркел просто да я провисят на някой клон. Тя това заслужава.

2

Андрешковско питане

преди 7 години

Тази засилена охрана сигурно ще струва допълнителни пари.Кой е редно да ги плати?Сумата да бъде удържана от помощите за пришълците, например от парите, които им се дават за джобни, а също и от сумите отпускани за порциона им /защото християните постят преди Коледа, а който е дошъл в християнския свят, трябва да се съобразява с традициите му/.

1

Анонимен

преди 7 години

A v Bulgaria?