7

Христо Тамарин

преди 7 години

Редица мюсюлмански страни не признават държавата Израел и я заплашват с унищожение. Държавата Израел е жизнено заинтересувана да поддържа добри отношения с колкото се може повече мюсюлмански страни.

6

Христо Тамарин

преди 7 години

Дипломатическите отношения между Турция и Израел са били прекъснати през 2010 по турска инициатива. Държавата Израел винаги е била готова те да се възстановят. Едва сега Ердоган решил да ги възстанови. За да се подмаже на новият американски президент, естествено. Няма го вече Обама, няма да има за Ердоган "лабаво".

5

Георги

преди 7 години

И кво? На евреите не им пука за човешките права? Ердоган копира Хитлер , но явно това не пречи на възстановяването на отношенията. Малко им е било явно през ВСВ на евреите. Как не ги досрамя пред целия демократичен свят.

4

Анонимен

преди 7 години

Рано или късно всички му клякат. Ей на, дори и императора на света след като му свали щайгата му клекна. Дори и газопровод и централа ще му построи и рускини на корем му прати.

3

Сп??нс- добавка

преди 7 години

За които е пропуснал новината, вчера Израел получи първите Ф-35, и до 2 години ще има над 50 от най- модерните американски военни самолети. Явно Ердоган знае на коя врата да се наведе.

2

Атакист

преди 7 години

Най обичам надарени Турци

1

Анонимен

преди 7 години

и евреите клякат пред Ердоган