15

Анонимен

преди 7 години

След 1-2 "служебни партита" видях повече глупости накуп, отколкото с "приятелите си по чашка" сигурно за последните пет години. В този ракурс, идеята на англетата да се направиш на болен не е никак лоша. Макар че и бягането по тъч линията не е много достойно и просто човек може да каже, че не му се ходи :)

14

Анонимен

преди 7 години

До 15Като си тръгнала да величаеш конете, защо пък да не повеличаем и магаретата? За разлика от англичаните, които създават неща които след това трудно пресъздават, воден от вродения си прагматизъм, българинът създава танци които може да танцува не само без предварително уроци, но дори и след 5-тата ракия. и по-добре можех да се справя но ми се спи. Хайде леко от мен и стига са ти капали лигите по чуждите народи.

13

Анонимен

преди 7 години

Ама забележете, англичаните се притесняват да не се изложат на танците и дори са готови да посещават уроци. Самокритични са. Никакъв аналог с българите! Тук и най -нескопосните и непохватните хич не ги е грижа как ще изглеждат и са със самочувствие до небето. А, пък и на бълг. "партита" се слуша основно чалга. Да не говорим че онези хора си подбират внимателно и облекло и прическа и си имат вродените английски маниери....И все пак нямат онования за притеснение -мъжете англичани са едни от най -способните танцьори които съм виждала дори само в Британия търси талант и Strictly come dancing.

12

аа

преди 7 години

Има една непреводима дума на английски за това чувство: "cringe".Опит за превод: "сдух и спек"

11

Shano

преди 7 години

Какви Христяни ,Коледа се свързва намаления по моловити и интярнйетя.

10

Пак се изложихте

преди 7 години

Уж "Всеки трети поданик на Нейно Величество Елизабет II" а после "Повечето от британците". Явно журналястите за пореден път изнасят урок по виСШ излагализъм. За тяхно сведение, ще споменем, че освен британците, поданници на Елизабет II са също и австралииците и канадците, новозаландците, бахамците, барбадосците и още други нации.

9

Анонимен

преди 7 години

Защо няма партита през Рамазан- Байряма.Защото камикадзетата ще ги попилеят.Само с християните се подиграват тия ** фирми през Коледните пости.

8

Анонимен

преди 7 години

Друг свят друга култура, пият лимонада, не пушат и се изнервят. Нормално е . Елате в БГ , където купона не спира. ЖП, метро, емигрантски лагери и мощен терор над прасета и алкохол, ако това е малко има ски курорти и ортопеди . Тия последните сега усвояват опита на колегите си от Римската империя. Какъв купон, а!

7

drug

преди 7 години

Кога по нашите медии, ще четем за България. Най-често копирани и превеждани статии са от Великобритания.

6

Анонимен

преди 7 години

червено бузките алкпхолизирани комунисти ще лапат прасенцето до като *** за друго не стават

5

Анонимен

преди 7 години

Фирмените вечЕри не са за слаби пиячи ,защото като се напият и започват да избиват комплекси пред колегите.

4

Анонимен

преди 7 години

Сигурно и прасе не колят за Коледа!

3

Анонимен

преди 7 години

Фирмените партита наистина са страшно досадни и неприятни. Поле за изява на натегачите и парад на суетата.

2

Анонимен

преди 7 години

Комплексари жалки!

1

Анонимен

преди 7 години

Муахахахах....англетата си имали мярка за алкохол за седмицата??? Муахахахахаха..тия дето не изтрезняват ли бре? Що ни разсмивате?