11

:(

преди 7 години

От вчера (13.12) на мястото на тази лента, която се вижда на снимката, има изсипана голяма купчина баластра, която възпрепятства отново преминаването....Въпросите са много, а отговорите от страна на общината разнородни - едни казват едно, други друго!!!Живеем в една корумпирана държава!

10

Анонимен

преди 7 години

Става дума не за Димитър Манов пред 47 СОУ, а малка уличка между Витоша и Д. Манов водеща до вътрешно паркингче и къща с двор , на 20 метра от заведението, което вече усвои тротоара за сепарета а булеварда за паркинг.. въпросния собственик е същото хвъркато което притежава Неро. Най-вероятния план е да се прегради достъпа до паркинга и да стане за клиенти амеби само. Купуваш достъпа и получаваш безплатно паркинг... не е лоша схемата... евала кметовете...

9

Анонимен

преди 7 години

Само така ще ви Управят.

8

:) :) :)

преди 7 години

Сами ли си измисляте заглавията или ползвате някой с тежки психични отклонения за целта?

7

Аз съм №6

преди 7 години

След публикацията ми, видях, че заглавието е изядено. Става дума за ул. "Димитър Манов" в квартал "Иван Вазов" в София, в района пред 47. училище.

6

Улица "Димитър

преди 7 години

пред 47. училище в същия квартал - "Иван Вазов", от години е преградена от частни собственици, но никой не взима мерки. Улицата се разделя на две от градинката пред училището, като единият и край е блокиран от саксии и си я ползват за частен паркинг. Движението в района е винаги крайно затруднено, но никой не обръща внимание. Ако се пусне улицата отново за движение, ще е голямо облекчение за всички живущи в квартала. Моля, направете репортаж И за това. Дано вземат мерки от общината.

5

Анонимен

преди 7 години

Такива като Герб И Боко са производни на предишните и крадат с пъти в повече.

4

СПОРЕД ЛЕНИН:

преди 7 години

"Държавата ---може да се управлява и от обикновенна готвачка"....!!!ЗАТОВА СЛАГАТ В УПРАВЛЕНИЕТО ....ТАКИВА КАТО БАТ САЛИ , БАРЕКА , В.КУЗОВ И ПР.Комунистите----не искат СИЛНИ И МОЖЕЩИ ДЪРЖАВНИЦИ....ЗАЩОТО ТОГАВА НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ ОТ "ДЪРЖАВАТА"!ТАКИВА КАТО , ГЕРБ И БОКО ИМ ПРЕЧАТ!!!!

3

АМИ НЯМА ДЪРЖАВА ...

преди 7 години

...КОГАТО ИМА КОМУНИСТИ ВЪВ ВЛАСТТА !!!ВСИЧКИ КОМУУНИСТИ ---СА ПРОТИВ ДЪРЖАВАТА , ЗАЩОТО БИЛА "ОТЖИВЕЛИЦА"!ПРОЧЕТЕТЕ ЛЕНИН И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ!!

2

Дупкокопачите

преди 7 години

са абсолютни наглеци, ама така е, като няма контрол от органите на държавата

1

Анонимен

преди 7 години

Лъжат ви, че БГ е държава :)