7

Анонимен

преди 7 години

Абе и на бежанците не са построили собствени къщи , видяхме в каква мизерия живеят. Трагедия е да си бедстващ в тази държава, никой не го заслужава. Тези хора могат да разчитат само на себе си, роднини и единични дарители, които ще ги открият лично, вместо да пращат съмнителни смс- и.

6

X,Y,Z

преди 7 години

На бас че собственика на фирмата причинила тази трагедия няма да бъде осъден!!!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Измамниците от Булстрад сега лъжат, че не знаели какво покривала застраховката, въпреки че това го пише изрично в договора за застраховка. Също така лъжат, че трябвало да приключи следствието преди да почнат да плащат - длъжни са да платят на момента и после да търсят виновниците.

4

Анонимен

преди 7 години

"Траурът идва и отминава... Какво остава в Хитрино?" И в Хитрино,и на територията на България,Европа и САЩ от 1985 г са се настанили и продължават да управляват международно организирана банда политически,икономически и финансови престъпници и терористи с крайна цел унищожаването на икономиките и населението им!Неопровержим факт,доказван ежедневно от реалността!Време е за правилни действия по правилна програма с правилна цел!Време е за нов Нюрнберг !!!

3

Анонимен

преди 7 години

Важното е бежанци да има ,щото там е далаверата. А в тези бедствия няма далавера трябва да се изважда .

2

Анонимен

преди 7 години

Е то от земетресението в Стражица преди 30г хората още са във фургони май, какво остава за днешните бедстващи............Но да има за бежанците и др. т.нар. етноси

1

Анонимен

преди 7 години

Пълна забрана на превоз на газ повече с железница. Само с камиони. Там катаджиите стриктно следят за скоростта.