7

Анонимен

преди 7 години

и защо няма нито една майка с дете? или на тях си им е добре у дома?

6

Анонимен

преди 7 години

Скоро ще започнат да ни връщат афгантистанци от Германия, защото са регистрирани при нас най-напред.на първо време 3000.

5

Анонимен

преди 7 години

ОЩЕ НЕ СА ВЪРНАЛИ И ОНЕЗИ 16 АФГАНИСТАНЦИ, ДЕТО УЖ ЩЯХА ДА ГИ ВРЪЩАТ.

4

Анонимен

преди 7 години

А кога ще сключат договор с Путин за връщане на сирийците в Москва?

3

Продължение на 3

преди 7 години

Тези не-християни от не-европейски етноси не желаят да учат, нито пък им се работи. Искат да живеят в ЕС на социални помощи и не крият, че са дошли тук с мисия да наложат своята религия и своите културни традиции. Една от тези традиции е да имат по няколко жени, всяка от които да роди колкото е възможно повече деца. Днешните закони на ЕС са им много изгодни. Имаш една законна съпруга и колкото щеш "приятелки", които, бидейки самотни майки, получават всевъзможни помощи на гърба на данъкоплатците.

2

Нали прочетохте?

преди 7 години

Днес друг сайт помести обширен материал с мнение на задокеански експерт - Европа е заплашена от НЕОБРАТИМА промяна на ЕТНОКОНФЕСИОНАЛНИЯ си състав, което пък ще стане причина първо за срив на СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА, а след това - и ИКОНОМИЧЕСКИ СРИВ.Пояснение - "конфесионална принадлежност" е синоним на "религиозна принадлежност".Направете си изводите. Днес сме свидетели на насила натрапен ни опит за промяна на етнорелигиозния състав на Европа. Тук идват хора от други етноси, не са и християни.

1

Мани бегай

преди 7 години

Те ще ги връщат, от там ще тръгват нови и така до безкрай, или докато не се вдигне оня с мустачките от гроба и не почне една козметична промишленост, та ще мирише целогодишно на Ариел по улиците.