68

Анонимен

преди 7 години

Вечна памет на жертвите, да почиват в мир. А за кабинета не ми се говори, те дори като мълчат творят чудеса. Направо не ми се мисли, ако бяха мълчали 2-3 минути.

67

Анонимен

преди 7 години

Защо все аз ще плащам масрафа накрая?

66

Наивен

преди 7 години

Когато гражданин не е съгласен със сметката за вода, ток, парно или нещо друго, той може да обжалва. Но първо ТРЯБВА да я плати. Пък после, след някоя година, може би...А при застрахователите е обратно. Първо трябва да се докаже и тогава може да се стигне до плащане. Двоен стандарт, в интерес на хиените. Демокрация в действие.

65

позитано 20

преди 7 години

До Анонимен 75 Тиквата си отива след месец и след 5 месеца се връща на бял кон.

64

Анонимен

преди 7 години

Тиквата раздава милиони на поразия , нали си отива след месец , боли го . Съд и затвор за тоя безхаберник .Съсипа БДЖ и цялата държава.

63

Пенка

преди 7 години

До СтанишевДа не го величаем ненужно! Това му е задължение, а и той си прави достатъчен ПИАР от всяко действие.

62

есперкт

преди 7 години

Защо правителството плаща от данъците ни това, което трябва да плати застрахователя на превозвача???

61

Анонимен

преди 7 години

Още чакам да чуя как частната компания, на която е дадена най-апетитната хапка от ж.п. товарните превози ще покрие щетите, които е причинила било с огромните си печалби за сметка на държавната железница, било със задължителната застраховка за превоз на опасни товари, но не би - държавата - разбирай всички обикновени данъкоплатци пак ще покриваме щетите!

60

без

преди 7 години

Защо в България никой не си застрахова къщата. Когато стане беля всички гледат към държавата. А тя ги взима парите от други хора.

59

IntelliROM

преди 7 години

В Хитрино гърменето на пиратки по нова година вече ще е табу :) Дано се възстановят напълно хората, пострадалите няма как да ги върнем обратно...

58

zorko

преди 7 години

Кви са тия глупости? Защо данъкоплатецът трябва да плаща? Ако има застраховка, да се гони застрахователя, ако няма да се хване собственика и всичко да му се запорира!Ама тиквата само това знае -харчи чуждите пари и после се хвали, че "давал"А парите от СМС-те ще ги краднат както винаги

57

М, да ...

преди 7 години

ГЕРБ на колко възлизат щетите в Хитрино, бре тарикати, хитреци такива, м? Това ми сметнете и посочете!!!

56

Анонимен

преди 7 години

Собстевиците на този товар нема ли да се появат и да си го искат?Като сте източили цистерните какво правите с горивото щом не e чуждо?

55

М, да ...

преди 7 години

Адски лоша впечатление прави ГЕРБ и в частност Борисовият кабинет че всичко обръщат и измерват в пари/ цифри! Цена и стойност са две различни неща! Но Борисов и PR,rje му всичко измерват във пари/финикииски знаци! По този начин говорят единствено търгашите, които нямат нищо общо с математиката, а с дребната хитрости простотия! пп. тук ми се чини, че ГЕРБ благодарение на които нямаме държава /самостоятелно работеща система/машина/ са като лисицата с опашката която замита следите си!

54

Анонимен

преди 7 години

Пак ще се краде яко.Жалко за напразно загиналите невинни хора.

53

Анонимен

преди 7 години

До Трактордабе 3 дена гледаме тиквата и евтиния му пияр, голямо нещо е направи голямоооо и защо да ходи Радев

52

Анонимен

преди 7 години

Що пак народа да плаща?Веднъж плащаме, че ни трепят, веднъж че ни разрушават домовете и веднъж заради фирмаджии-печалбари.

51

бабаЦецадъ

преди 7 години

Какво трябва да направи ЕС? 10 вагона се обърнали и загинали 7 човека...... на година в България загиват 1500 човека от птп-та... Борисов да иска Унгария да дойде да построи 5-6 къщи в селото ли?

50

Анонимен

преди 7 години

Леле що народ са се фърлили на абразурата. Алооо, влезте в час, бОРИСОВ СЕ ОТКАЗА ДА Е ПРЕМИЕР. Президента се чуди на даде мандат. Тия премиера, та премиера.ОТКАЗВАМ СЕ. СПИТЕ.

49

Анонимен

преди 7 години

Кириле, Софийски, докато осъдят я фирмата, я когото и да било, при най-спешния вариант биха минали 2-3 години. Идва зима. А и общинските власти би трябвало да функционират по някакъв начин.