18

Анонимен

преди 7 години

Това министерство отдавна трябваше да е закрито! Такова жювотно нема никъде по света - министерство на транспорта информационните технологии и съобщенията!

17

до 16

преди 7 години

Откъде се извъди такъв жп специалист бе? Напрежението на контактната мрежа у нас е 25000 волта, 50 Hz. Както във Франция и Русия. В останалите в Европа е 16000 волта. В Чехия имат и постояннотокова контактна мрежа с напрежение 3000 волта. Още обяснения искаш ли?

16

Анонимен

преди 7 години

Абе става напечено, в буквален смисъл. Да няма спокойствие човек да си легне.

15

Шоп

преди 7 години

Версия "Диверсия" е най-вероятна.Сега руснаците ще ни почнат с атентати, така както подлудиха Ердоан.

14

----

преди 7 години

До Дарвинкви 20кV те гонят бре, жп-то е на 6.3 и 10кV, я тичкай в час да правиш преразказ по картинки.

13

коментар

преди 7 години

Ужасно е, да се спекулира с чувствата на хората. Вчера имаше интервю с г-н Кристиян Кръстев, което слушах лично и той не се ангажира нито с една от версиите, което е логично, защото причините могат да бъдат различни и не една. Инцидентът е повече от странен. Вероятно трябва да се установи истинската причина за скъсването на връзката между вагоните, което е довело до рязко увеличение на скоростта, поради това, че тягата се съобразява с броя на вагоните, според дългогодишен експерт - оп. товари.

12

Отряд

преди 7 години

Партизаните са, сигурен съм. Квк така точно тощи опасен влак излезе от релсите и гръмна. Пък вие вервайте на Дедо Коледа.

11

-1-

преди 7 години

До АнонименДруга е причината разбира се. Преди гарата има стрелки, на 90 % съм убеден че проблемът е в нея. Не може 5 вагона да минат безпроблемно и изведнъж да се скъсат задните.

10

Анонимен

преди 7 години

Мафията си има държава.Почти всички работещи хора работят за мафиотски структури.Частни превозвачи,БДЖ,Митници,Банки и т.н.Затова народът и държавата обеднява за сметка на шепа хора.Затова злополуките се увеличават.Защото само парите са важни,не и човешкия живот.

9

Анонимен

преди 7 години

Извинете, но до сега не чухме мнението на нито един специалист.Следовател, криминалист, химик, физик. Малко вероятно е да останат следи, които да посочат истинската причина, а още по-малко вероятно е истинската причина да излезе на яве.Много вероятно е държавата ни, т.е всички ние , за поред път да бъдем осъдени за нещо.

8

Дарвин

преди 7 години

Откачена цистерна се блъска и събаря ,електропровода до линията и жицата се усуква около цистерната и се получава волтова дъга над 20 000 волта,и действа като детонатор.

7

Азът

преди 7 години

За какъв съботаж става дума изобщо?Съботаж ли беше когато загиваха миньори затрупани в мините до скоро.Съботаш ли са трудовите злополуки отнели живота на трудещи потънали в нищета хора изхранващи цели фамилии,и заборчлели към банки.Няма никаква безопасност за работещите с остаряла,амортизирана техника ,остарели машини и неспазване на условията на безопасност от работодателите.За тях парите им са по важни от живота на тези дето им работят.

6

Анонимен

преди 7 години

Най-бързо и чисто ще приключи всико за разследващите с версията за превишена скорост. Машинистите ще операт пешкира. Какво са трима пожертвани машинисти в сравнение с милионите кито трябва да се платят ако се окаже че причината е друга.

5

:)))

преди 7 години

Някой някъде видял ли е или да разполага със снимка на ВЗРИВИЛА се или ИЗБУХНАЛА цистерна - от Хитрино де, че нещо се не връзват нещата......

4

Анонимен

преди 7 години

Точно това е истината-УМИШЛЕНО !Щом бързат да го отричат-има нещо недоизказано !

3

Анонимен

преди 7 години

Имам чувство , че нашите ще разберат , че било атентат чак когато ИД или някоя друга терористична организация поеме отговорност и качат клип как точно са взривили влака.Друг шанс да разберем истината няма с такива разследващи и експерти.

2

Анонимен

преди 7 години

Ми какво друго да правят джурналята?

1

IP

преди 7 години

Отново герберски номера.Удобно ни се казва коя е най-малко вероятната версия.Айде няма нужда.