32

Таню

преди 7 години

Отдавна алармирам за което. Преди няколко дни пафках с едни хубави хора, лелее, после не можах целия следващ ден да стана от леглото. А през 90-те си пафках като хеликоптер и никви ядове...

31

Анонимен

преди 7 години

Някои търсят на тревата лекото. Тежко им било.

30

до чичо ГошО

преди 7 години

Абсолютно си прав. Преди 12 години почнах да пуша и тогава тревата нямаше нищо общо с тази днес. За 10 лв ти се даваше 1 чувал. Правехме цигари дебели като бухалки и всеки задържаше на макс за да го удари. Тревата обаче беше социална, а не да забиваш като сегашната. От тая новата трева си опъвал много леко и много плахо, пък после съм 2 часа в матрицата. Сега пуша 3 пъти в годината, но не мога да попадна на лека трева. Всеки от моя набор търси лека трева, а не тия тровещи хибриди.

29

чичо гошО

преди 7 години

Държа да просветя младежите, които толкова много знаят и разбират, че аз съм изживял покачването на THC-то в марихуаната. И в статията, по мое мнение, има доста истина!Преди 15 години когато започвах да пиша, тревата беше доста бутафорна, и се задържаше яко, и се правеха страшни вдишвания за да те "хване". Смеехме се и се радвахме, когато попаднем на "холандец". С годините тревата стана наркотична и много тежка! Вече от една дръпка си "мат" и си в тежък цикъл. Добре че спрях преди години!

28

без

преди 7 години

Ами узаконете марихуаната, и контролирайте качеството. Така вместо да лапат ония три-буквените, чието име никой не споменава, ще влизат пари в държавата.

27

Експертът

преди 7 години

"Регистрира се и скок на постъпилите по спешност в болница след употребата на марихуана"ХА ХА ХА пуша от 15 години нямама проблеми от рода на шизофрения/поне така ми казват гласовете/ повечето хлапета които стгат до токсикологията нямат интоксикация а проста паническа атака лекува се с шамар или пица. а всеки достатачно про.ст да прова дизайнерките глу.пости или чая/синтетичната марихуана/ да се радва че е оспял да стигне до токсикологията

26

?!?

преди 7 години

Поредната платена статия на добре платен "професор". Какво е това гръмко заглавие "епидемия"? Епидемия у нас са простотията, мутробарока, силикона, безрасъдното шофиране, комплексарщината. Мафията държи монопола върху тревата, оттам е вече безумната и цена. Оттам се плаща на политическото лоби, "професори" и *** да не се легализира.

25

Хех

преди 7 години

До Вътрешен31Прав сте! Наистина (слава богу) не съм запознат. После управляващите се чудят защо на някои хора (например аз) ни е мъчно понякога за Бай Тошо. Вече не съм сигурен ако сега ме попитат какво бих избрал - Престъпност и безнаказаност в такива мащаби заедно с унищожаването на (вече) и режимът на Бай Тошо.... Доста ще се замисля преди да отговоря. Еми те обезлюдиха държавата, прогониха младите, крадат със 100 км. в час и продължават да ускоряват.... Ужас е вече - нещо трябва да се напр

24

Вътрешен

преди 7 години

До Хех - Не си запознат!Наркоманията в БГ отдавна е смятана за болест. На едно се лекуваха алкохолици с наркомани. И при соца нямаше не искам. Полицайчето те придружава до клиниката и това е. Само че наркоманите бяха малцина, не е като сега. Тогава БГ все още имаше граници, аптеките не се разбиваха под път и над път, абе знаете за какво говоря - алчните политици затриват децата ви в момента.

23

Хех

преди 7 години

Още като признахме наркоманията за болест разбрах, че нищо добро не ни очаква в ЕС. Бандитите спокойно си продават наркотиците по улиците, край училищата, да не говорим по дискотеките. Органите тихомълком си прибират процентчетата и пет пари не дават за децата. Затвор, бой, тормоз и издевателства трябва за такива хора! Да проклинат деня в който са се захванали с този занаят, а за вече "зарибените" - Принудително лечение и робски труд с излолиране от обществото за да се "излекуват"!

22

dexter

преди 7 години

Някой изобщо вярва ли, че на дофтурите или политиците им пука за народа?

21

хаха

преди 7 години

Доста мощно заявление, че точно Холандия се издържа от тея храсти. Момче малко в повече ти е дошла явно, жив и здрав.

20

стига де

преди 7 години

е стига с тази пропаганда де!!!Ако знаете колко хора около вас пушат и смаркат.....леле мале......пък да знаете някой да е гушнал букета или откачил!?а сега се сетете колко хора от стрес,безработица и т.н, стигнаха до антидепресанти и психиатрии или самоубийства.....Втория вид са многооо.Просто някой има изгода да е нелегална марихуаната,докато някои държави се издържат от нея.Били ли сте в Амстердам!?

19

Анонимен

преди 7 години

аман от български "експерти" !ако следите научните издания в цял свят, ще видите огромен бум от изледвания доказващи, че тревата е да не кажа полезна, но със сигурност безвредна. да не говорим за заболяванията които лекува... в българия политическата мафия има тотален контрол върху леките дроги и затова е и тази остаряла пропаганда, все едно сме още в 60те... легализацията на световно ниво е неизбежна. дори в оон се говори за това. ще дойде и при нас, но както винаги - с 20 год закъснение...

18

Shano

преди 7 години

Ми как без трива,секи политик има 7-8 превъплащения,станала е грешка май?

17

аа

преди 7 години

Но основният проблем с марихуаната е, че дългосрочната употреба доказано причинява шизофрения, особено при млади мозъчета. Не си заслужава риска, предвид колко кофти е тази болест.

16

аа

преди 7 години

Аз пък едно друго нещо да кажа - до пред 10-ина години беше абсолютно легална марихуаната за лично ползване - разумен закон, разбира се. После под въздействието на некви безумни пуритански влияния, естествено, се промени закона. И пак ще се промени - ОТНОВО в обратната посока - като гледам какво става в САЩ.

15

Анонимен

преди 7 години

леле мале то верно епидемия като гледам коментарите

14

Патриот

преди 7 години

"марихуаната, която се разпространява в момента, е с изключително високо съдържание на активно действащото вещество."е поне една добра новина!За легализация в настоящият момент в тази примитивна средновековна блаканска ширина дори и немога да си мечтая!

13

Анонимен

преди 7 години

EX-сперт си,не пиште такива статии некой ше ни се смее на експертите,*** *** унсс...