10

Анонимен

преди 7 години

Колкото терористи има,има и толкова куршуми бомби за тях

9

Анонимен

преди 7 години

Ердоган е в патова ситуация - вече нито може да даде автономия на кюрдите, нито да се справи с тероризма. Просто няма полезен ход. Сам се докара дотук тоя *** с прекомерните си амбиции. Сега може единствено да подаде оставка и да насрочи избори и да остави този който ще го наследи да се оправя с тежкото завещание. Но това е в сферата на фантастиката.

8

Анонимен

преди 7 години

Само птеди седмица бяха арестувани нови 90 души от истанбулския университет. Вече не само кюрдите, а всички са му врагове.При това положение да не чака оправяне.

7

Анонимен

преди 7 години

Няма да могат , или да попречат с терора ! Велика Турция се събужда от 100 годишен сън. Това е ясно на враговете ни и сега правят всичко възможно да спрат развитието но НЯМА ДА УСПЕЯТ....

6

Анонимен

преди 7 години

Докато Ердоган е на власт ще става все по-зле. Той е отявлен ислямист и враг на демокрацията. Сега готви референдум за президентска република, за да се окопае още повече. Чист диктатор. Турция е вече една от десетте най опасни държави в света. Не теябва да се ходи там. Лошото е че не си прекъснахмеюдипломатическите отношения още като изгонихме турците, а позволихме да има турска партия ДПС, коятоиска да разцепи България. Трябва да се забрани ДПС и членовете и да са в затвора и изселени в анадола

5

Анонимен

преди 7 години

Когато ердоклан възкреси всички избити от него.

4

Анонимен

преди 7 години

По стара османска традиция всичко там се решава само с мирни методи като ятаган и кръв.

3

Анонимен

преди 7 години

Какво прави ръководителят на най-голямата кюрдска партия, представена в парламента в затвора? Преди няколко месрца беше убит известен адвокат, който се занимава главно да защитава кюрди.

2

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите са широко представени в парламента, местната власт даже и партии си имат ДДС и ПОСТ... Техни представители са кметове в анадола, няма преследвани и бомбардирани цивилни граждани от кюрдски произход. Всичко е наред.Какъв й е проблема на турция?

1

Анонимен

преди 7 години

Ердогане дай им на тия Диарбекир и да си правят държава. Стига са умирали хора заради една слаборазвита пустош-парче земя. Видя се че турци и кюрди немогат да живеят заедно. Едните са монголоиди а другите - перси. Иначе Бог да прости загиналите.