11

Анонимен

преди 7 години

До Иван Иванов"името" на кмета на хитрино ме отказа да даря пари"Това, че помагаме на всички сънародници без значениен на вяра и етнос ни различава от талибани и джихадисти!

10

Анонимен

преди 7 години

Тая от ден да ден губи срам! Отвратително!

9

Анонимен

преди 7 години

Магистралката чуждото го подарява, своето - продава!

8

Анонимен

преди 7 години

На някои не им харесва думата дарява. Предложете друга подходяща дума за този случай. Според мен си е точно дарява от името на институцията, която тя представлява. Що си мълчите когато Бойко Борисов казва, че е построил някоя магистрала, болница, тоалетна, стена за обяви, ...?

7

До 2

преди 7 години

С такъв като Ананиев (от така наречения реформаторски блок) начело на транспортната комисия в парламента, не е учудващо, че законите са калпави и няма контрол. Сега това в Хитрино вероятно също е последица от липсата на контрол. Все пак най-очебийно липсва контрола от страна на КАТ, но за сметка на това КАТ си осигуряват добри възможности за рекет с всяка промяна в закона, вкл. и последните.

6

Анонимен

преди 7 години

Омбудсмая пътува за Шумен, за да дари ....... Значи, тук подчинената част в изречението е втората, важното е ЧЕ ПЪТУВА ЗА ШУМЕН. Ах, гиди ......, ах как изпълзяха, за да си правят реклама с нещастието, в случая - по един безкрайно плосък и грозен начин. Жестоко се лъжат, ако си мисля, че така изкарват някакви дивиденти.

5

Анонимен

преди 7 години

И откъде ги дарява , да не би от собствената си сметка ?!

4

Shopp

преди 7 години

Как така се даряват чужди пари, много интересно?Някой има ли излишни 11000 лева да ми даде да ги даря, че много ми се иска да се направя на интересен?

3

Анонимен

преди 7 години

Ейде и тая изпълзя. Дарява. С чужда пита помен прави. Бръкни си в твоя джоб и информирай пресата колко извади от нега, тогава може да твърдиш, че си дарила.Гадни сте!

2

СССРейчо

преди 7 години

Настимир Ананиев е председател на ТК !!! Като такъв той дори не се противи на транспортната мафия, която ни натресе нови и кожодерски наказания и изисквания по Закона за движение !!! Дори 4мм грайфери, след като на новите гуми те са 6-7мм. Което означава, че на всеки 2 години МАКС ще трябва да ги сменяме...... Мафия ни управлява. А БОЙКО Борисов и Московски са виновни за липсата на КОНТРОЛ !!!!! Не се спазват дори евро-директивите. Но се режат ленти и се говоряат глупости по ТВ-тата всеки ден,

1

Анонимен

преди 7 години

щеше да дарява Манолова, ако тези 11 000 излизаха от нейния джоб.Не тя дарява, а определена институция.