13

Анонимен

преди 7 години

След 10-15 години пък 50% от тия фирми ще са фалирали или просто затворили, защото им е омръзнало да се занимават с глупости в тази просташка държава с управляващи *френи. Ромите са добри бизнесмени и са мн интелигенти, те ще си напишат и сайтове, работят здраво, икономиката ще хвърчи, засега само ги търсите около избори, ама не след дълго ще Ви се налага да се занимавате повече с тях, след което ще ви се иска да емигрирате, нещо което доста хора правят и ще направят в бъдеще.

12

Анонимен

преди 7 години

Защо мие уеб саит аз ги питам офис имат ли те ми казват в кафето е кво е това колкото до уеб саит полза няма

11

В действителност

преди 7 години

не всяка фирма има нужда от присъствие в интернет, особено ако става дума за малък бизнес на местно ниво. Познавам хора, които си развиват бизнеса доста добре без да прибягват до интернет. Реално погледното, ако избереш да нямаш сайт или fb пак е правене на маркетинг-просто използваш други средства.

10

Иван Пешев

преди 7 години

НСИ да спре да изнася данни които служат за манипулация на народа, или да се преименуват на нещо което не е Н - Национален. Егати хората събират данни и после финансовия министър си прави разни тънки сметки как да дигне данъците. Я тогава изнесете малко данни за чиновниците с какви доходи са , какви имоти имат , имена , адреси.

9

Анонимен

преди 7 години

До 7Щом казваш, явно имаш "огромен" опит.

8

Анонимен

преди 7 години

До До 5Много обичам да чета подобни глупости които си ги вадите от да не казвам къде.

7

4

преди 7 години

Маркетинг без потребление и с БГ обороти се прави доста трудно. Май не си опитвал нещо реално? Едно е да четеш книжки, писани за развитите пазари, друго е да се пробваш в реалната българска икономика, където потребителите са тип "без пари, но с претенции", държавата е див рекетьор, а правителството е съставено от продажници и *** (независимо дали е на ГЕРБ, БСП и т.н.).Ако вярваш, че само с маркетинг ще успееш в България си наивник. В БГ се печели от държавни поръчки и измами.

6

До 5

преди 7 години

Ако имаш персонал си 100% робовладелец. Българският *** е убеден, че хора, на които плаща са изцяло негова собственост. Важи и за лекари и други подобни. Затова младите хора гласуваха с краката си и сега ще внасяте марсианци да ви работят за по 300 евро на месец.

5

Анонимен

преди 7 години

До 3Брех не знаех, че като имам фирма съм робовладелец...

4

Анонимен

преди 7 години

До И?Не, просто статията описва колко зле е българина когато става дума за маркетинг.

3

Анонимен

преди 7 години

Не им се плаща на господата Робовладелци.

2

Анонимен

преди 7 години

Всяка втора бг фирма е без оборот и с 1-2 души персонал - това е по-странно ;)Перачи ...

1

И?

преди 7 години

Е сега и данък за без уеб сайт ли ще въведете бе, нещастници?