52

Анонимен

преди 7 години

Държавата да им направи сглобяеми къщи, но да са на безопасно разстояние от гарата. Това е бързо и ефтино решение.

51

ККК

преди 7 години

До ВинкелоИди си искай парите от земетресението, малoумник ... ние (с нашите данъци) не сме длъжни да ти оправяме къщата, докато ние нямаме такава !!!

50

KKK

преди 7 години

да кандидатстват по програмата за саниране .... ае стига сте ремонтирали частни имоти с държавни пари !!! Намерете отговорника за трагенията и нека той плати всичко, както и трябва да бъде !!!Стига сте чистили вашата некадърност с нашите пари !!!

49

Анонимен

преди 7 години

Този Атентат срещу мирното предимно турско население в село Хитрино не случайно е подбран точно там , да се разследва от Международния Съд в Хага

48

Анонимен

преди 7 години

Никой не попита, а и никой не каза каква е застраховката на частнат компания, която прибира тлъстите печалби от транспорта на опасни товари. Застраховката на компанията трябва да покрие щетите, а не народа и държавата!

47

Анонимен

преди 7 години

До Не съм съгласенУтре и ти може да останеш на улицата, нищо не е вечно....

46

Анонимен

преди 7 години

За влакови композиции има ли застраховка "гражданска отговорност"? И ако аз плащам 200 лв годишно за личен автомобил, колко плащат превозвачите на опасни товари? И с какво фирмата превозвач ще компенсира пострадалите... или пък застрахователите, или БДЖ-собственик на железопътните линии? Ще почне едно доказване, че никой не е виновен....

45

Не съм съгласен

преди 7 години

И сега ще им построят едни салтанати мезонети за по 150 000 лв , а сринатите им кирпичени къщи не струват и 10 . Както стана в с. Бисер.

44

Винкело

преди 7 години

Събориха къщата на дядо ми след земетресението, беше пострадала много и експертите казаха да се бутне.Аз го приютих - на 94г. е ветеран от войната с медали.Извозих 25 Камаза отломки и платих за разчистването 3000хил.Искаха да извадя строително разрешително - направих проекти и взех Разрешително за строеж/ дадох 4000ж./ и със всички нужни документи още чакам от 2013г. от Комисията по Бедствия да ми отпусне полагаемите средства..До днес 2016г не получих нищо!Гарантирано от Герб!Гнус ме е от тези!

43

Нас

преди 7 години

Парите за санирането да отидат за къщи на хората. ! А ония да се бръкнат и да се санират ! Стига далавери на чужд гръб!!!

42

Милен

преди 7 години

Абе какви са тея глупости с атентатите... на кой му е притрябвало да прави атентат в зачукана България? Още повече, че атентати се правят за показност... защо ще прави атентат някой и ще си трае вместо да надува каква голяма работа е свършил?

41

Горанов, кой си ти?

преди 7 години

Горанов ти специалист ли си, експерт?! Защо отказахте помощ от Унгария и Израел?! От какво Ви е страх. 80% от БГ, смята че може да е терористичен акт, в разстояние на една седмица метро и влак излизат от релси, имаше предупреждения от цял свят. Израел със своя опит и специалисти за 48 часа, щеше и да обезопаси композиците, и да установи причината. Щото БГ няма специалисти - това е истината. Унгария предлага да построи къщи, то не. Много искате до прикриете причините, да няма експерти от чужбин

40

Циник

преди 7 години

Не мога да се начудя на юзърите - "правещи се на интересни" точно под теми , като тази! Намирам го за тотално безобразие! Модерато*ра трие много често смислени коментари....а оставя такива "майтапчии" да се ширят.Случилото се е трагедия - гледах репортажите - убити съпруг, и син...на никого не пожелавам такъв ужас! Иначе съм съгласен с тези, които питат как отговорната фирма ще си носи последствията , ще има ли наказани...и т.н.

39

у нас:

преди 7 години

Винаги са виновни жертвите

38

Анонимен

преди 7 години

До А дано"Как ще ги пренесат тия кранове през карпатите направо не ми се мисли!"---С лодки по Дунава, да не спира бизнеса на "магистралните" мургавелки :):)

37

Кики

преди 7 години

Всичко, което прочетох за инцидента са пълни глупости! За мен вината е на превозвача! Машиниста ясно заяви, че композицията се е скъсала! Няма машинист, които ще превиши разрешената скорост! След всяка смяна предава скоростомерните ленти в депото на домуване и ако е превишил скороста по време на работа бива глобяван! На тези смешни заплати няма човек, които да го направи!!!! Но е най - лесно да обвиним тях!!! А това, че частниците правят куп грешки никои не го гледа!!!

36

CHALGAR DUDAEV

преди 7 години

DA GRAMNE VLAK Y TYRSKO SELO NE E SLYCHAINO.TYRCITE SA PREKALILI SAS NASHESTVIETO SI.

35

Анонимен

преди 7 години

Със сигурност ни е известно, че е налице разкъсване на композицията между 5-ти и 6-ти вагон и настъпване на този резултат. Но очакваме експертните заключения, които ще дадат отговор на въпроса, заяви Арнаудова.

34

Анонимен

преди 7 години

В БГняаме ли 100-тонен кран

33

Анонимен

преди 7 години

Има няколко държави с интереси в България!