15

Христо Тамарин

преди 7 години

Естествено, надеждите на Великобритания, че могат да прецакат обединените Германия и Франция, са напразни. Прав й път на Великобритания - вън от Евросъюзът - as soon as possible - те сами така си гласуваха.

14

Ужус

преди 7 години

Никой още не е избягал от данъчните, смъртта и ЕС. Сташничко, УЪЪЪЪЪЪЪ!

13

Анонимен

преди 7 години

Англичаните са издиславците на ЕС. Най-калпавия мат'рял. Никой никъде не ги ще тия плужжеци. Ай къш, напускация, ауфидерзеен, so long, farewell, good bye, аридиверчи, сбогом и на доброго ***.

12

Анонимен

преди 7 години

с две думи нищо че не искаш да си в ЕС нямаш право да го напускаш , умиране има отърване няма

11

Анонимен

преди 7 години

От ЕК няма да са трепят да наказват много,щото колкото белгийски,френски,италиански кафета,ресторанти и магазини има на острова толкова няма и в съответните им държави

10

Бай Спиро...

преди 7 години

Английска им работа--хем сърби ..хем боли!Ката та.ша.ците---гдето искали хем да са отвън,.... ама и те да участват...!..."ХЕМ ДА СМЕ ВЪН ОТ ЕС------ХЕМ.... ДА УЧАСТВАМЕ В ОБЩИЯ ПАЗАР!!Е ....НЕМА БАКЕ ...!!БАБА МЕРКЕЛ...НЕ ДАВА ТАКА!!!

9

вд

преди 7 години

Англичаните да не мислят ,че ще преговарят с държава от Третия свят и ще им минат номерата .От Еврокомисията ще гледат да ги накажат за вироглавството им,пък и за назидание на останалите ,какво може да им се случи.

8

Shano

преди 7 години

Уфф фанахти *** ай чау.Харесах ти коментара щото е на място.Имаш добре.

7

До Shano

преди 7 години

Като се завъртиш на 360 градуса не си сменяш "позицията",защото описваш пълен кръг,неграмотнико.

6

нямат време

преди 7 години

Това какво искат Англичаните едно и какви врътки си правят за да заблодът някой а какво ще постигнат е съвсем друго.Времето лети чисовника си тиктака.Максималния срок е 10 години да излязат след референдума а вече доста месеци минаха от него.Времето ги претиска.Докато са във ЕС се възползват от всички пасиви и активи а като излязат каквото сабя покаже.И сам война е войн.

5

Shano

преди 7 години

Меркел като достигна нужните бройки ***,се обърна на 360 градуса,и сега са приоритет германските ценности.Тарикати са всички и ни баламосват с техните митове.

4

Shano

преди 7 години

Във Англия има повече шефове на водопади на глава от където и да е другаде, малкият бачкатор е разпорван брутално,един върши реална работа а други пет го ...,затова са нужни тез пълчища от роби.

3

смЕх

преди 7 години

На това не му ли казват "и вълка сит и агнето цяло" ха-ха ,а брюкселските лентяи що ли мислят по вОпроса?

2

Анонимен

преди 7 години

Те това искаха и ще го постигнат. GB имат много лобисти, адвокати и консултанти по международно право, няма да се оставят на чиновниците от Брюксел да им налагат правила и няма да сключат неизгодно.за тях споразумение,кокото и време да им отнемат преговорите. Голямата политиката не е само придържане към сухи правила, а умение за лавиране, балансиране с цел извличане на максимален интерес за страната, дипломация и даже хитрост. Британските политици са се доказали от хилядолетия като изкусни дипломати и държавници.

1

Анонимен

преди 7 години

Това не може да стане.В Брюксел няма да годопуснат да им ползват европейския пазар просто ей така, без членство.Това да не сабългарски демократи,които казват отказвамесе от пазарите на бившияСъветски съюз.При капитализмаотказване от пазар е равнозначно на оставяне на пари на масата.