14

Охранителят-София

преди 7 години

До 16 Оня.с коня ! Бе знаеш ли ,че и на мен ми направи впечатление,че преди време около 2години в една болница дойде чисто нов Фолцфаган със стикери на БЧК! Бедният БЧК се замислих тогава. Ха ха! Затова и сега ме наведе до мисълта да търся друга инициатива не чрез БЧК да пусна поне един охранителски смс!

13

Иво

преди 7 години

Да не говориш за каменната ера.Инцидентите растат защото не се спазват правилата,увеличава се простотията увеличават се инцидентите.

12

onq.s.konq

преди 7 години

В БЧК са едни от най-големите далавераджии в България! Лично съм виждал как се правят схемите с водни спасители за морето и басейни през лятото. Концесионерите говорят лично с ръководителите на водноспасителната служба в централата, дават им по минимум 200 лв. за осигурен спасител, като ръководството си затварят очите за лошите условия, в които спасителите живеят и работят, дори и когато ги режат с пари. Имената на тия са в сайта им. Имайте го предвид, ако имате "работа" с тях. Сите убавци!

11

Анонимен

преди 7 години

След бедствията в италия какво казаха властите че всичко ще се възстанови на 100%.да но в българия няма държава

10

Анонимен

преди 7 години

9, В статията се говори за последните 10, а не за преди това.

9

Анонимен

преди 7 години

Такова безхаберие като при ГЕРБ не е имало в нито едно правителкство.То не бяха взривове във военни заводи,то не бяха наводнения с много жертви,то не бяха ж.п.катастрофи.Цялото управление на ГЕРБ е катастрофа за България.

8

Анонимен

преди 7 години

"Бедствията", в 90% от случаите са заради човешката немърливост! Имаме едно земетресение в Перник, което е бедствие, всичко останало не е, може да са трагедии, но не са бедствия.

7

Анонимен

преди 7 години

До 6Защо да не би тези преди това пък да бяха направили нещо по въпроса? Или просто не ти утърва?

6

Анонимен

преди 7 години

Помнете ми думата-ще изкарат виновни машинистите,а истинските виновници ще ги покрият,а те не са един и двама.Като се започне от мажоритарния собственик и неговия съдружник,властите в Румъния,които трябва да докажат,че са пуснали вагоните в изрядно състояние,състоянието на ж.п.мрежата и накрая поведението на машинистите.Трудно е да се предположи,че машинисти с такъв опит биха си рискували живота и на другите също,влизайки с висока скорост.

5

Анонимен

преди 7 години

Сетете се от първи път КОЙ ни управляваше последните няколко години?

4

Анонимен

преди 7 години

Да, трудно е да се предвиди, че димът ще пречи на кучетата да душат...Дано поне не сте им повредили обонянието.

3

Анонимен

преди 7 години

,,Грешно подреждане на релси" е най-комичното предположение за причината, което чух от журналист на водеща ТВ.

2

модерни времена

преди 7 години

бедствията са пропорционални на растежа.всичко трябва да се върши по бързо ,да се запази динамиката на растежа на производителноста на труда"

1

Анонимен

преди 7 години

ДЕМАГОГИЯ!!!!!!!!! НАЧИ ХОРАТА НЕ МОЖЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ВАЖНИ ЗА ТЯХ ВЕЩИ КАТО ПАСПОРТИ ПАРИ И ЦЕННОСТИ!! НО КУЧЕТА И ХОРА МОЖЕ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ В КЪЩИТЕ ИМ!!!!!