113

Valentine die all

преди 7 години

Другари червени *** мед Ви капе на сърцата, че имате работа.

112

позитано 20

преди 7 години

До софиянец 75 Ти не си никакъв софиянец , а селянин в София. Софианци комунисти нямя.

111

Svetlio

преди 7 години

Tikvo Prosta,obiasni kak se otvariat cisterni pod naliagane pulni s gas propan-butan.Smeshnik Smeshen...

110

Anonimen

преди 7 години

Точно ти отваряш цистерните... Това се случи заради некадърното ти управление. ЖП линиите стари, пожарна и полиция пристига след час защото просто техниката е стара...за какво ги освояваш тези милиони от Брюксел за да мизерства държавата ли

109

Анонимен

преди 7 години

А ген Радев в какво си качество позира😁 вчера пред камерите в шуменската болница и пречеше на лекарите😋 да спасяват хората?

108

Анонимен

преди 7 години

На Борисов работата му е да е компетентен. Интересно ми е Радев, освен в летенето, в какво е компетентен?

107

Анонимен

преди 7 години

Борисов е компетентен и по процесуално-следствените действия. БИЛ В ДИАЛОГ С ГЛ.ПРОКУРОР, вероятно и на него дава указания.

106

Анонимен

преди 7 години

Вижте заглавието : Утре ОТВАРЯМЕ , т.е и той там ще отваря, без него няма да могат да отворят, трябва да покаже кой кран да завъртят, накъде да го завъртят.И РАЗБИРА СЕ КАМЕРИТЕ ТРЯБВА ДА СА ТАМ.Той разбира от кранове - когато откриваха недовършената газова връзка с Рувъния предизборно, ББ ВЪРТЯ ЕДИН КРАН, МАКАР ЧЕ ПО ГАЗОПРОВОДА ЩЕ ПРОТЕЧЕ ГАЗ СЛЕД 1 ГОДИНА.

105

петолъчка

преди 7 години

До 166,Грешиш само в България е така!

104

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде по света имза хора които знаят какво трябва да правят и не е нужно някакъв да ги командва и то ПОКАЗНО - ПРЕД КАМЕРИТЕ.В други държави може да отиде премиерът, да се запознае и толкова.Но нашият трябва непременно да ръководи, той е генишален, от всичко разбира, мъдър и незаменим.

103

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли какво значи в такъв момент някакъв високопоставен *** да пристигне с луксозните си джипове и с многобройната си свита и да почне до командва.Хората буквално се панират и не могат да си вършат работатаА и ББ гледа да е все пред камерите - вижте ме значи колко съм смел, без бене тук нищо няма да свършат, добре, че съм аз да им кажа какво да правят.

102

Анонимен

преди 7 години

До Некъф лудЧе си луд , луд си. Въпроса е какво правиш във форума?? Навсякъде по света при такива ситуации премиера или президента на страната са на место за да се запознаят със случая и да дадат разпореждания. Ако ББ го нямаше ти щеше да питаш пък защо го няма.

101

петолъчка

преди 7 години

Заповедите да не са:Няма да гъсите и няма да спасявате никой! Нищо няма да правите докато не долети от някъде бащицата да се снима!Пък и сте неграмотни затова го чакайте да дойде да ви каже как се прави!Мъка ми е за нас ако не е ПЪРВИЯТ НИ ПОЖАРНИКАР!

100

Анонимен

преди 7 години

БОРИСОВ ОТИДЕ ДА ПРЕЧИ НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ ДА СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА.

99

Spiritus Rector

преди 7 години

Пожарникарю, перверзно е да трупаш съмнителен политически капитал от трагедията на хорицата от Хитрино!

98

петолъчка

преди 7 години

Преди няколко дни давах репортаж за окаяното състояние на бургаската пожарна! Сградата буквално пада а пожарникарите са оставени без зимни дрехи обувки! Има купени няколко нови коли по линия на ЕС но пари за обсужването и експлоатацията им НЯМА! Та щом тва е положението в Бс дето е един от най-важните градове представям си какво е положението в Шумен и региона!В фалираната държава разбрахме има пари само за джиповете на ГОРСКИЯТ!

97

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 147Плюете по Борисов, но той беше на мястото на инцидента, което все още не е безопасно.Браво,герой заслужава медал,тиквен.

96

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя път поне успяха да изгасят огъня та не се наложи да викат на помощ хеликоптери я от Гърция я от Румъния като се е случвало друг път. Е*ати държавата,нема такъв цирк.Жалко за хората от Хитрино.

95

Анонимен

преди 7 години

До фактиТочно така е това го казват и хората от селото обаче никъде в нито един сайт не видях нещо публикувано по въпроса.Интересно защо ли?

94

факти

преди 7 години

Първата линейка идва след 30мин. А пожарната след 1 час! Всяка дума им е лъжа на професионалистите!