9

ТОТО

преди 7 години

Преди 2 месеца се върнах от ваканция в Южна Корея и мога да ви кажа, хора, че аз по-просперираща държава не бях виждал досега.Не ги знам колко работят, но хората са мили, усмихнати, приветливи, карат си новите коли и всичко им е чисто и подредено.А ние понеже работим по-малко часове, та вече сме 2 века след тях.Тъжно, но факт.

8

бг

преди 7 години

Джон Кери,Виктория Нюланд и Хилъри Еди коя си настояват за използване на сила срещу незаконните протестанти.

7

бг

преди 7 години

Сорос,Каспаров,Порош и Пентагона искат протестиращите веднага да се разпръснат и освободят обществените улици и площади и да не пречат на движението.

6

бг

преди 7 години

Затова ли протестиращите са толкова плътно един до друг,защото ги е страх?

5

бг

преди 7 години

Южнокорейците празнуват със........страх,падането на Алепо има.........горчив вкус за победителите.........натовски нацистко-еврейски ***,вкл. Франс Прес, Борис Джонсън и друга варварска коварна смрад.

4

бг

преди 7 години

Франс Прес са долнопробни ***.

3

Анонимен

преди 7 години

Байчо,Само в демократична страна хората могат да свалят президента без кръв, когато сгази лука. В северна корея това е абсолютно невъзможно. Това което е там е дефакто абсолютна наследствена монархия, облечена в безумна идеология.И между другото хората бягат от севрната в южната, не обратното.

2

кротко

преди 7 години

следящи митинга подават че това е една окупирана регионална територия неосвободена след 1945 година

1

Байчо

преди 7 години

Че нали Южна Корея е демократична държава, там всичко е като по мед и масло, не е като при Ким , защо ли се бунтуват бе! Ония от север гладуват пък тези, ситите от юг недоволни.