22

Овци навред

преди 7 години

Хора мислете - 27 години европейска демокрация - А ЖИВЕЕТЕ ПО ЗЛЕ ОТ ТУРСКО! И данъците са Ви повече и децата Ви са прогонени в чужбина. Та за какво Ви е тази демокрация и този престъпен съюз. В който престъпника е облечен в държавна власт ?

21

Анонимен

преди 7 години

Този от снимката е снощен,а на репортажа по ТВ не смее да погледне хората в очите

20

Ханко Брат - квартал

преди 7 години

На този от снимката ще му скъсам пагоните първо и после ще му изпълня присъдата.

19

Анонимен

преди 7 години

Това е теракт. Ако не от самитебежанци, то от българскитеслуги, които ги настаняватв България, където изобщо амаизобщо не им е мястото предвидна историята. Но те ще си патят.

18

Кога,кога ще,

преди 7 години

има ден без жертви,невинни български жертви,НО САМО С КРАДЕНЕ НЕ СТАВА,ние сме остров, един измислен остров,е който дадохме на едни пирати,да грабят на воля .Дори пресилено да звучи причислете й трите жертви от Куклен към тази сметка

17

истината

преди 7 години

Политическата несигурност и заигравки - анархията и беззаконието за съжаление до това водят.Жалко за загиналите и пострадали хора .Демокрацията нищо добро не донесе на България.Корупция и грабежи от всякъде - а така наречените евро програми - субсидий - потъват в джобовете на определени хора.Не програми за откриване на работни места а действаща икономика ни трябва мишоци - управляващи.

16

До цветанов/българка

преди 7 години

по компенсациЙте си личиш

15

Анонимен

преди 7 години

"Ситуацията е овладяна, но все още има опасност от взрив."Превод:То е гръмнало вече, ама не се знае дали пак ще гръмне.И колко хора са в неизвестност, защо се крие това?

14

цветанов

преди 7 години

На който не му отърва работата и компенсацийте да си ходи,има много желаещи да се намърдат на местата ви.А заплатите и компенсацийте ви са съобразени със стандарта в България - а той е долу - много нисък та се не вижда.И не роптайте защото нямате всеки ден такъв наистина сериозен взрив,а отидете и се включете на обекта

13

Българка

преди 7 години

до ивчои отпуски и компенсаций имате доста големи тоа престанете да ревете и си вършете работата особено полицаите - България е раздирана от убийства изнасилвания грабежи и т н . Спрете да хленчите

12

Морски

преди 7 години

Това е дело на мигрантите които ГЕРБ канеха охотно да заселват България.Бойко Борисов на съд за геноцид над българския народ!!!

11

ивчо

преди 7 години

до 6 една куха българкакуклоо това наистина им е работата но когато говорят за отнемането на компенсации за рисковата им професия ти ревеш че било привилегии и много им били парите и отпуските. Ходи ти стани и ще ти дават. Зад компа знаем че си майка героиня. Ама на стадо овце.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7Опасни товари е престъпление да сепревозват през населени места, ама нали е по-пряко, разходи има да накъсяваме. Пореден грях на управляващите българоубийци.

9

Аз

преди 7 години

До БългаркаА нима те не си я вършат?

8

Анонимен

преди 7 години

Това е терористичен акт, но пак ще го прикрият.

7

Анонимен

преди 7 години

Представяте ли си от 26 цистерни само една и толкова жертви и разрушения. Ако бяха гръмнали всичките 26? ОМГ! Господ да ги пази горките хора там.

6

Българка

преди 7 години

До аз на пожарникарите и полицаите това им е работата

5

Анонимен

преди 7 години

Симитлийската снаха призовава за кръводаряване! Алоуууу. Къде ти е скапаната държава и транспортен министър?

4

Аз

преди 7 години

Нека всички оплюващи пожарникарите и полицаите да се грабнат и да отидат да си рискуват живота, хем да помогнат малко.Щото е много лесно да лаеш зад компютъра, а когато стане такава трагедия да седиш и гледаш тъпо в монитора, докато хората си рискуват живота, за да помагат.

3

Анонимен

преди 7 години

Събота. Неработен ден. Всички спят. 20 разрушени къщи. Със сигурност жертвите ще са повече.