45

Турчин

преди 7 години

За тези, които се питат дали това е станало в България, ще ви посъветвам само да опознаете повече България, която твърдите, че е Родената ви, а в същото време не я знаете.

44

Jez

преди 7 години

Ima snimki i videoklipove v chujdi medii....siakash sa chakali na tochno opredeleni mesta za snimki i video po predvaritelen plan i vreme...

43

делиорманлия

преди 7 години

До Анонименна майките си у ...та са гадините

42

Анонимен

преди 7 години

До До ФЕСПо места хората имаха приятели-турци. Не може да се каже, че целият народ е презирал и псувал сънародниците си от турския етнос. Те се доказваха чрез трудолюбието и почтеността си. Всички ние сме имали съученици, състуденти, набори от казармата и колеги турци. Затова, ако поговориш с обикновените хора, ще ти кажат, че турчинът има добри качества. Хората могат да направят разлика между сблъсъците, съпровождали политическите събития в далечното минало и обикновения турчин.

41

човек от народа

преди 7 години

До 7Аз съм етнически българин, но при такава ужасна трагедия никога не бих си позволил да коментирам етноса на някой, който е въвлечен - жертва, спасител, пожарникар и т.н.В такива моменти няма значение дали си българин, китаец или какъвто и да е. Обществото и държавните институции трябва да се обединят и да помагат кой с каквото може.

40

До ФЕС

преди 7 години

Хората свикват, но им трябва време. През комунизъма държавата ви изселваше, биеше, а хората ви псуваха и презираха. Сега сте равноправни български граждани и това е прекрасно. Просто българското общество има нужда от време за да осъзнае това равноправие. Комунистите са виновни за всичко. Жалко, че не си платиха за геноцида над турския народ. България само може да се моли да не се върнат на власт, защото май точно на там отиват нещата.

39

ФЕС

преди 7 години

Боже-е-е, Боже... Като чета коментарите и се убеждавам, че наистина в България е останал само лошият (некачественият) мат'рял! Какво значение има как се казва кметът или как се казват жителите в това село, като има такъв инцидент и жертви?!? П.С. Свиквайте най- после, че такава общност (турска) съществува в територията на Р. България!

38

Анонимен

преди 7 години

Моите искренни съболезнования.

37

Анонимен

преди 7 години

Видими резултати...

36

Анонимен

преди 7 години

А къде са Доган, Карадайъ и Местан ?

35

Анонимен

преди 7 години

Двата мандата на ГЕРБ ще бъдат запомнени с тоталния геноцид над обикновените хора и разцвета и недосегашмостта на олигархията и моделът КОЙ.

34

Бг

преди 7 години

И отново се уверявам че в България хората са болни и комплексирани....(по време на трагедия се обсъжда как се казвал кмета и кое село къде се намира.....)Жалки и безмозъчни същества ,подържащи се с домашна ракия,свински пръжки и туршия....Деградирали мозъци....

33

7

преди 7 години

"кметът на село Хитрино Нуридин Басри Исмаил" - нормално е при такова име на кмета да се запитаме това в България ли е станало? И какъв е този измислен кмет с такова име и знае ли изобщо Български , с преводач ли разговарят с него?

32

ф--к

преди 7 години

Да не се окаже че няколко метра релси са липсвали !!!???

31

Владимир Стойнов

преди 7 години

Ужасна трагедия! Дано този път се установят причинте и ако има виновни - да се накажат! А дано, ама надали! И дано се спре с глупавите и неадекватни коментари тук и с предстоящите опити за политизиране на инцидента, защото съм дигурен, че ще има такива! А дано, ама надали!

30

Анонимен

преди 7 години

И аз не разбрах това в България ли или в Турция се е случило.

29

?

преди 7 години

Tova xitrino v Bg.li e ?? Kakav e toq kmet : d

28

бг

преди 7 години

Защо за всичко са ви виновни комунистите?Нали 27 години е демокрация!За тези години комунистите бяха на власт 12,а през останалото време демократи разни.Е що тогава са виновни те,че заплатата е 500лв.ГЕРБ що не я вдигнаха за два мандата управление.От както те са на власт моята заплата не е мръднала,а винетки,горива,данъци,стоки-всичко се увеличи двойно.

27

умен

преди 7 години

До АнонименТова,че влакът е частен не значи,че не трябва да има контрол.Кой осъществява контрола?Управляващите чрез своите подчинени.Ако някой си беше свършил работата да види дали влакът е претоварен,има ли спирачки,обучен ли е персонала да превозва опасни товари?Вярвай ми това нямаше да стане.

26

Dios

преди 7 години

ЕТО , ДОЙДЕ КОМУНИСТА И КОМУНИСТКАТА НА ВЛАСТ И ГОСПОД ЗАПОЧНА ДА НИ НАКАЗВА ...ДОРИ ВСЕВИШНИЯТ НЕ ОБИЧА КОМУНИСТИ , СИГУРНО И ГОРЕ СА ГО ИЗМАМИЛИ И ОБРАЛИ ???