76

Анонимен

преди 7 години

краварска рбота хубава ама ромска.да не мислите че им е лесно на комбойците който ги хване им отупва праха като стой та гледай.200 войни запалиха последните 50 години и навсякъде ядоха бой.сега се надявам с трумп да станат нормални та света да си отдъхне

75

Мънго Джери

преди 7 години

Голямата загадка е, за кое точно на САЩ Русия не е виновна!

74

tur4in

преди 7 години

skoro 6te ruhne gadnata poletıka na ewropa

73

Анонимен

преди 7 години

путин е нормален човек,надявам се и трумп да излезе такъв;хилари и предишните плюс бабичката меркел бяха не нормални .надявал се светът сега да получи мечтания мир

72

Бойко не Борисов

преди 7 години

Ако горното е истина излиза, че Путин е най силната личност на планетата.И сега какво? Единна Русия е най силната партия в САЩ? Нашите олигархчета да видят накъде духа вятъра на промяната и да сменят посоката на българския ветропоказател докато не е късно.

71

Анонимен

преди 7 години

Кой финансира Уикилийкс?

70

По добре не питай

преди 7 години

Не против Хилъри а против Сорос дето се набута с половин милярд да я направи президент а тя например да вкара Украйна в нато и да ги накара да свалят самолетите от Крим че да се подкарат Европа и Русия а той да обира труповете

69

бг

преди 7 години

Ерик Шулц е евреин.

68

Анонимен

преди 7 години

75, получаваш Пулицър за най-ттъъп с претенции за остроумен коментар.

67

Анонимен

преди 7 години

На краварите вечно някой друг за всичко им е виновен. Особено пък Путин. Той им е най-виновен. Ей така, по дефолт.

66

Анонимен

преди 7 години

до анонимен 67 От кога Буулгаргаз е собственик на Газпром?

65

путиньовци

преди 7 години

Нали цялата фамилия на Путин живее и са граждани на САЩ са гласували за Тръмп

64

ГУРБЕТЧИЯ

преди 7 години

БЕЗСПОРНО Е , ЧЕ Е ИМАЛО ХАКЕРСКИ АТАКИ С ЦЕЛ МАНИПУЛАЦИЯ ! НО ЗА ТОВА НЕ СА ВИНОВНИ РУСНАЦИТЕ ,А Е ВИНОВЕН АМЕРИКАНСКИЯТ НАРОД ПОНЕЖЕ ИЗБРА ТРЪМП ВЪПРЕКИ ШИЗОФРЕНИЧНИТЕ МУ ПРОЯВИ В ПРЕДИЗБОРНАТА КАМПАНИЯ ! КАКВИТО И МАНИПУЛАЦИИ ,АГИТАЦИИ И ПРОПАГАНДИ ДА СЕ ПРАВЯТ ,ТЕ НЕ БИХА ПОВЛИЯЛИ НА ИЗБОРА НА НАРОДА ,АКО НАРОДЪТ Е РАЦИОНАЛНО МИСЛЕЩ !

63

строго секретно

преди 7 години

Русия помогна на един шофьор на самолет да стане президент. Как питайте Нинова и опростяване на лихвите за АЕЦ беляне.

62

Анонимен

преди 7 години

Тези от ЦРУ наистина са *** и трябва да ги уволнят. За мене, четейки само Днес, беше достатъчно да стигна отдавна до този извод. След като всички руски *** координирано и в един глас очерняха Клинтън и хвалеха Тръмп беше ясно че се води кампания срещу Клинтън. Освен това, тези потомствени русофили, които от поколения наред мразят американците, империалистите, милиардерите и т.н. сега изведнаж започнаха да ги хвалят. Ясно беше че всичко се координира от едно място.Същото беше и с Brexi.

61

Анонимен

преди 7 години

До 72: "ако мислите че Русия била фалирала май е време да погледнете курса на рублата"Ако мислиш, че Русия не е фалирала погледни с колко ще ти увеличи "Газпром" цената на газа за 2017 !

60

Наблюдател

преди 7 години

Далеч по-важния и определящ резултата от гласуването факт е, че въпросните имейли са верни! Не че това не е доказан стил на ЦРУ в опитите си да маниполира общественото мнение. Разбирасе разсипването на Ирак точно заради него е 1 от най-драстичните примери.

59

Анонимен

преди 7 години

Тръмп към Путин: Влад, какво ще искаш сега от мен ?Путин: Нотариален Акт за Крим, Доналд.Тръмп: Съжалявам Влад, но такъв Акт трябва да искаш от твоя "роднина" Порошенко !

58

Анонимен

преди 7 години

Тръмп - надеждата на Путин да се спаси от Трибунала в Хага !

57

Анонимен

преди 7 години

Абе щом от ЦРУ така са казали значи няма начин да не е верно. Те тия същите казаха ,че Садам Хюсеин има химическо оръжие пък после се оказа опащата лъжа.И там карат по същата система като тук-излезе някой кофти запис и вместо да се коментира съдържанието започват да говорят кой и как го е изнесал ,законно ли е или не е.