23

Анонимен

преди 7 години

Бравос! Хубава статия! Полезно е, стига лицемерен лай и вой.

22

Таню

преди 7 години

И както не бе упоменато ни в статия, ни в коментари соу фар - вземете попрочетете нещо на тема интимна хигиена. Като знам, къв национален кекс пада, то е едно здраво менкане на хламидии, сякви коки, кондиломи, гъбета и по-висши STD-та...

21

пред драйф

преди 7 години

въх "къф невероятен вкус", а такава пещера дето хиляди гущери са намирали убежище даже не помирисвам, а шло!нга вътре само със скафандър като на посещение в реактор на аец...кви аромати кви пет лева баси м***йката разбииш:)

20

11

преди 7 години

Ам как - с олио, оцет и сол на вкус. Може и малко черен пипер на зърна.

19

проктолог

преди 7 години

Слепец минава покрай магазин за риба и казва: Здравейте момичета!

18

КОБИЛКИН

преди 7 години

Бре, бре, гледам аз - статия с рецепта за постна мусака с *** и картофи, а под нея - как да подобрим вкуса на вагината. Висша кулинария, ще знаете. Но какви са тези ананаси, тинтири-минтири, какъв е начина - накисвате ЙОНИ в оцет и постигате двоен ефект - дезинфекция и свиване.

17

Анонимен

преди 7 години

До 38Хахаха :)))))

16

Анонимен

преди 7 години

Яжте мусака. К, ва свлоч е.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22А ти като си по-близо до Париж, що не питаш майка си по въпроса. Да не те подсещам, какво още може да направиш. Да ви и оръфляците "отворени"

14

Шеф Петров

преди 7 години

За овкусяването на вагината аз използвам готови смески на ф-*** Вегета и овкусител Е143, за сочност, свежест и добър външен вид подобрител Е317, за дълготрайност - консервант натриев бензоат Е105, за еластичност - гума арабика Е154, за цвят натурален хранителен пигмент Е46, за втасване и набъбване - мая и сода бикарбонат, за сгъстяване на соса -галета или нишесте, и естествено регулатор на киселинността Е242. Пъхам кренвирша с фикс "Малки тайни" и пека на 37С 10 минути докато избие майонезата

13

Анонимен

преди 7 години

До o/oНе, само на селендурска простотия, излезла на показ - елате ме вижте. Но има и нещо по-дълбочко - поръчково "развращавай и владей". А иначе - обикновено грозните жени с отклонение обичат да се пишат много отворени и надживели скрупулите на майките си, може би, де.

12

Канибал

преди 7 години

Това е НЕЧОВЕШКО!

11

Анонимен

преди 7 години

Тея си цензорират и името на сайта. Боже, божее, колко мъка.....

10

Анонимен

преди 7 години

Дайте някакъв акъл, как да подобря аромата на газовете, които изпускам. Направо не се трае. Явно сте специалисти от dnes.bg.

9

Анонимен

преди 7 години

Мдаа, коментарите по-долу показват, че все пак сме по-близо до Ориента, отколкото до цивилизацията.

8

Турчинь

преди 7 години

Мишенцето е сексуален талибанин! За нея няма траур няма нищо. Само вагини клиторинги пениси анални отвърстия я вълнуват. Апропо Мише кога последна язди див мустанг. За един преятел питам

7

Поп Ставри

преди 7 години

Грехота е чеда мои грехота аз я мажа със тамян...

6

Драгой

преди 7 години

Свеж дъх и приятен вкус - TicTac!!!!

5

дегустатор

преди 7 години

ммммммЛулето Павловааа

4

Химена

преди 7 години

Гнус! На фона на ужаса, на трагедията на живите близки на загиналите в Хитрино, да се пишат такива идиотизми, е под всякаква нормална човешка сетивност и мисловност! Що за индивиди сте отговарящите за този сайт? Нямате ли близки, роднини, деца? А страх от Бога?