239

коко

преди 7 години

Драга *** Вера,пише се "бомардира".

238

Анонимен

преди 7 години

Мачкай русофилистичнаата-путинофилскаа измеет!

237

Анонимен

преди 7 години

Я чакайте тоя кой беше ?

236

Предател гербераст

преди 7 години

Meкерето Митофф на крана !!!

235

далновиден патриот

преди 7 години

Международното право не предвижда промяна на границите чрез анексия.Русопатията е тежко морално и психическо заболяване което може да донесе огромни беди на България.

234

ognyanz

преди 7 години

Турция анексира по-голямата част от Кипър и създаде Севернокипърската република. Само Турция я призна, но това изобщо не ги притеснява. И какво стана тогава с Нато и неговото единство? Нищо, и американците просто вече не говорят за Кипър. Сега Митов се докарва пред същите тези американци че е загрижен за Крим. И след като се отчете като слуга на хамериканските интереси, скоро можем да го видим так, където отиде и зализаният хитрец Николай Младенов.

233

Анонимен

преди 7 години

ДОНОСНИКЪТ МИТОВ ВЕДНАГА СЕ Е ОТЧЕЛ НА ГОСПОДАРКАТА НЮЛАНД.ДА АМА И НЮЛАНД И МИТОВ СИ ТРЪГВАТ СЛЕД МЕСЕЦ.

232

Поредния глупак

преди 7 години

който извън България копае срещу родината си.С идването на Радев България можела да си промени ориентацията....това го разбираме само така:С идването на Радев, Митов става безработеназ не виждам в това драма. а Вие?

231

Анонимен

преди 7 години

И не само може. Задължително е..

230

Анонимен

преди 7 години

До Врабче.Ей чурулик,чурулик,След водените сега военни действия по света,от страна на Русия,тя ден след ден потъва в огромни дългове.150 ЕВРО СЕ ТЪРГУВАТ ЗА 11 000 РУБЛИ.Русия до десет години не може да излезе от тази криза.Преди един ден Путин продаде най голямата нефтена компания на Русия.

229

Zezka

преди 7 години

До Анонимен ...Също и анеКСира...Винаги съм хранила скептицизъм относно правописните способности на лица със специалност "българска филология". Една умна преподавателка по езици казваше, че способността да пишеш правилно (без правописни грешки) е нещо вродено, независимо от академичната подготовка. Аз никога не бих направила забележка на средностатистическо лице (особено когато се отнася до форуми) но не отминавам безкритично хора, на които длъжноста предполага изряден правопис.

228

палачи дете

преди 7 години

и ко ши прайм сега?леле трагедия....апока липси смитов обърнал *** са

227

Анонимен

преди 7 години

Боже, колко много хора му се радват на това момче!П.П.Американците като ги вербуват не ги ли обучават или вече никой не спазва шпионския етикет?!

226

Анонимен

преди 7 години

Т.Н. министър Митов отдавна е сменил курса и като всички свои посестрими е изключително нагъл и агресивен в защита на различността си.

225

Хари

преди 7 години

До кога този продажник че диша да ходи в Америка

224

аман от неграмотни

преди 7 години

Който е писал заглавието на тази статия да се справи с правописа! Бомбардира е правилно!

223

Джо

преди 7 години

Тук се вхри едно русфобче под различни имена и като анонимен ***----раст само за 3 лева на пост. И е много доволно от проституирането си.

222

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНе си видял щото си празна кратуна.

221

Анонимен

преди 7 години

Министърката в оставка Митов какво прави в САЩ?!!! Бидейки в оставка, няма право и да ходи по малка нужда без да пита - чий го мърви в Америка? И в кое качество на своята оставка обсъжда новоибзраният ДИРЕКТНО от народа президент? И защо министърката не си гледа проктоложките проблеми и нелекото бъдеще на собствената недефинирана емоционалност, а се занимава с неща за пораснали?

220

DreamTheater

преди 7 години

Министър Митов преекспонира малко нещата.Генерал Радев е натовски генерал,сам го каза това и ще държи на евроатлатнтиеските ценности.Ако пък се увлече по някои екзотични "ценности",ще го покани Президента Тръмп във Вашингтон,ще си поговорят приятелски.Както се казва с благи думи.И всичко ще си дойде на място.(Както казват мъдрите хора).