6

преди

преди 7 години

време намерих портмоне, лична карта и към 60 лв.Отидох до апартамента на момичето, което ги беше изпуснало, качвайки се в такси. Помолих баща ѝ да се обади по телефона и да попита дали нещо ѝ липсва. Тя потвърди, но аз изчаках около половий час за да ги предам лично на нея, за да мога да сравня снимката ѝ.

5

един друг

преди 7 години

Адски тъпо завършва филма. Ако сме били намерили пари без данни за това на кого са - да се обадим в полицията. Това което ще стане е, че полицаите ще си ги разделят. Как точно си мислите, че те ще намерят на кого са? Егати наивниците са тези от филма. Ясно е, че ако видя на някой да му падат парите от джоба ще му ги дам, но пари без име на плика да ги дам на полицията - никога!

4

Анонимен

преди 7 години

Един приятел намери лична карта. Предаде я съвестно в полицията и го направиха луд. Опитаха се да го изкарат, че я е откраднал. И то защо загубилият карата за да не плаща глобя я писал открадната. И бил аверче на някакъв от МВР. И хоп за да потулят историята - съвестният е виновен.Този приятел от тогава се зарича ако намеря карта - в кофата и не ме интересува.

3

бг

преди 7 години

Връщал съм и пак ще ги върна защото са на хора на заплата.

2

Истината

преди 7 години

Това са хора ... за парламента ... за съжаление - честния човек е "неудобен", под предлога, че "прекален светец и богу не бил драг"...само, че зависи на кой бог се кланяш!

1

Flex

преди 7 години

Хубаво де, само аз ли очаквах някаква статистика от експеримента - 10 взеха, 2 не примерно...?