32

Сладур

преди 7 години

До дървените философи - гп и аастига сте се правили на официални представители на Господ за България.Кой ви знае и вие какви мръсотии сте правили през живота си, а сте тръгнали за Господ да ми говорите и да ми обяснявате как са изчезнали цивилизациите до сега. Доказаната истина е, че любовта води до градивност, а злобата до разруха:)

31

Вижте ги бе :)

преди 7 години

Пруличат на СерГей Станишев и Вигенин !!!

30

аа

преди 7 години

Хората са забравили страха от Господ. Защото Господ не е лош и да - той обича всички човешки чада. Но затова и ни е посочил начини за живот - кое е правилно и кое не. Защото без Господ ние сме хомо сапиенс, а не човешки същества. Без да следваме Господ ние сме просто ***, която задоволява нуждите си и егоистично мисли за себе си и измисля оправдания. Само с Господ, християнското семейство и правилата на Библията можем да водим истински-душевен и прекрасен живот. Не с ню-ейдж перверзии

29

гп

преди 7 години

Радвайте се на разврата, вие, `модерни хора` `ню ейдж толерантни ноу-хейт`... радвайте се...всяка цивилизация, която се е отдала на това, винаги е завършвала трагично. Докато наричат християните злобни и мразещи, всъщност няма по-големи мразещи злобари от лгбт хората, които се опитват да изкоренят християнството и да променят закон след закон, включително даването на хормони за срещуположния пол на 12 годишни деца и по-малки. Само необразован и *** човек може да подкрепя лгбт обществото. Болест

28

Анонимен

преди 7 години

Сладури да са живи и здрави и се обичат

27

Иван

преди 7 години

До БобчоЖена ти е козата, а ти си пръчът :DDDАман от "морални" балкански селяци, които постоянно разбират от всичко и съдят хората. Всеки има право да си живее живота както иска.

26

Анонимен

преди 7 години

До VarnaАз съм на същото мнение, но това са папарашки снимки, едва ли са накарали някой да ги щрака. Не мога да разбера гей парадите и с какво точно парадират. Тогава защо няма хетеро паради? А на бас, че ако има заявление за такъв, моментално ще бъде забранен.

25

до 27

преди 7 години

Какво ще кажеш за гледката -мазен чичко натиска девойка на възрастта на дъщеря му на публично място или пък хетеросексуални с наднормено тегло,които разменят ласки?Това да не са по-приятни гледки?--------------------------------------По приятни са !

24

Цонко

преди 7 години

до ivailo1403Е нали си балканопитек/коректор. По-задръстен не можеш да бъдеш!

23

Бобчо

преди 7 години

И сега кой е козата и кой е пръча, че не разбрах?

22

ivailo1403

преди 7 години

До ЦонкоЦонко, много се радвам , че не съм отворен като тебе...:))))

21

Maks

преди 7 години

Объркан съм , не мога да разбера коя е булката , тази от ляво или тази от дясно ???

20

Анонимен

преди 7 години

Браво ! Много се зарадвах все така да продължава чичо Рики браво

19

Анонимен

преди 7 години

И бай Рики не го пощади туй бря.

18

third world

преди 7 години

Издислав в ляво :)

17

до Варна

преди 7 години

Какво ще кажеш за гледката -мазен чичко натиска девойка на възрастта на дъщеря му на публично място или пък хетеросексуални с наднормено тегло,които разменят ласки?Това да не са по-приятни гледки?

16

Varna

преди 7 години

Нямам нищо против гейовете.Но,не и да са на показ. Така извращаваме и децата си.Трябва да сме толерантни един към друг,но и те да си знаят мястото,Да спрат с тия гей паради и разврат по улиците и такива целувки,милувки в къщи,не по заведения,улици,плажове ........

15

МАЙНА

преди 7 години

Рико от Порто Рико булка на 2017г

14

Revolution_

преди 7 години

Тия ми приличат на турци....

13

Николай

преди 7 години

Според мен изглеждат страхотно, а по повод любовта - всеки има право да обича когото си иска; кои сме ние да съдим?