10

Раптор

преди 7 години

Боли *** дедовия за саксите. Като си тикаха носа в близкия изток заедно с хамериканците и им разбиха държавите на хората тогава, защо не мислиха? Или саксите си въобразиха, че са много далече, а ? Нека сега да си сърбат попарата, която надробиха заедно с останалите западняци. Има една приказка "Който сее ветрове жъне бури". Изобщо не ме интересуват нито те, нито останалите западняци ако ще цяла западна Европа да я взривят. Нали са толерантни с пюскюлите. Сами си го направиха и никой не им е крив.

9

Разбира се!

преди 7 години

МИ6 алармира за безпрецедентна терористична заплаха - щатите приеха в четвъртък да раздават оръжия на който иска в района на Сирия!

8

Анонимен

преди 7 години

Прав е човека. В Англия имат представителства и действат всички ислямски и терористични движения. В страната се издават десетки проислямски вестници. Прибавете милионите ислямисти, живеещи в Англия и дългогодишната практика да дели терористите на наши и ваши. Странно е ,че до сега там няма сериозен терористичен акт. Просто едни терористи,считани за наши са станали чужди. Сина работи в Европа. Казва,че най-трудно контактува фирмата му с Англия, защото е трудно да открият човек знаещ английски.

7

ДДТ

преди 7 години

"Той предупреди за опасностите от подкрепата на Русия за президента Башар Асад, защото всички противници на неговия режим се квалифицират като терористи."Ами да! Това е самата истина! Умерената опозиция "умерено" режат глави, докато другите интензивно..Каква е разликата? Даже и човешки сърца ядат от мъртви врагове.. За кадем!

6

ДДТ

преди 7 години

Раздрусаха торбата с плъховете. Т.е. заради победата на руснаците в Сирия..Видите, ли ако не бяха те, щеше да има само някое друго атентатче в Лондонското метро... Пък сега...

5

Анонимен

преди 7 години

И да алармира и да НЕ алармира е все тая, Обама анаддолски премахна ограниченията за оръжие за всеки който си плати.Чакаме САМОЛЕТОПАД военен и граждански.

4

Анонимен

преди 7 години

щом най-доброто разузнаване на света го казва, значи скоро британците ще скубят коси с милионите си ахмедовци и хасановци, дето напускаха.

3

PD

преди 7 години

Разбира се, на територията където се организират заплахите, и трябва малко медиен шум, колко много заплахи са разкрили. Ей тъй за прах и мъгла в очите на публиката.

2

Анонимен

преди 7 години

Той и да не го казва няма вече човек който да не знае всичко тръгна от Англия и Америка и да не бърка че заплахата е от Сирия и Русия

1

Анонимен

преди 7 години

МИ6 пак ще отвръзват кучетата си!