16

Шаран БГ

преди 7 години

Тези са НЕЗАВИСИМИ! И като такива са и безсрамни! Нека протестират, но всеки да окачи на врата си табела с цифрата на собствената си месечна заплата !! За рушветите и далаверите с недвижими имоти има думата Прокуратурата !! И да платят от собствените си джобове всичките пари, за които е осъдена България в Страсбург, поради тяхната "компетентност" и "правосъдие" !!! А те иначе, нека си протестират! Софиянци, пълнете джобовете с камъни, за да поздравите протестиращите некадърници !!!

15

Лозан

преди 7 години

Съдиите да си кажат колко глобени или наказани вещи лица има? Нула! системно Вещите лица-графолози, търгуват с влияние и дават грешни експертизи, да каже колко хора си загубиха жилищата с подправени Пълномощни и предварителни договори, да си кажат за експертите Живко Палазов, Сашо Атанасов, Димитър Велчев-агент от ДС и политик, Стефан Бенчев-пикаещо в храсти и мн.труженици на тихия фронт! Кажете си!

14

Анонимен

преди 7 години

Ама моляви се бе нидиейти тъй с хирата прави начи.Те си работат а вии само ги плюити НИ ДИЕЙТИИИИИ

13

Анонимен

преди 7 години

Когато в Смолян една кола подпря една съдийка на пътя пред съда изревахте до небето. А когато пияни *** газиха деца по пешеходни пътеки и даже по пешеходни зони / има и един кмет такъв, на Трън мисля/, ги оправдавахте или налагахте свръх ниски наказания, мълчите и се криете като плъхове. Ненадмината наглост!

12

Анонимен

преди 7 години

Състрадание и разбиране няма да получите! Една от най-добре платената държавна хранилка и една от най-корумпираната, ако не най-голямата. В същото време най-безполезна със смешни и неадекватни присъди. Тоя защо не каза, че са си вдигнали заплатите на магистратите и служителите? Тихомълком без много шум.

11

Анонимен

преди 7 години

Като са толкова натоварени СГС защо се разпищяха като решиха да ги разтоварят за сметка на Спец.съд

10

Джедай Мастър

преди 7 години

Че са натоварени и затова бавни, бих могъл да го преглътна. Но те са некомпетентни, мързеливи, арогантни и корумпирани. До един са зависими, защото са назначени с връзки от същия този ВСС, срещу който протестират. Мечтата им е да се доберат до върха, т.е. до въпросния ВСС, за да правят същото, което правят колегите им в момента. Добрият съдия е мъртвият съдия. Това е положението в БГ.

9

Анонимен

преди 7 години

Излезте на протест де, излезте ... да ви отупа народа гърбините, корумпирани нахалници

8

Анонимен

преди 7 години

Как не ги е срам гези търтеи?Взимат от три до пет хиляди лева заплата,два пъти седмично имат заседания,а през астаналото време са по домовете си и били натоварени.В провинцията даже не се паявяват в зала.Като са натоварени толкова мого,защо не променят професията си?В градсщата мобилност търсят хора като тях,които да раздават правосъдие по спирките.

7

Момо

преди 7 години

8 година за едно просто дело за делба...Един грешен документ или обжалване = още поне 6 месеца чакане.Ей, така... 8 години... За да се разделят 100 декара на 5.

6

Анонимен

преди 7 години

Толкова са натоварени че пускат убийците на свобода...

5

хаха

преди 7 години

Да ги ожалиш

4

разядена система

преди 7 години

Някой се опитва да въведе ред в бардака и е спрял кранчето и опа протести!

3

лудост

преди 7 години

Не може да са независими от народа който ги храни,това е пълна идиотщина в момента независим съд и прокуратура и вижте резултата една ограбена държава с активното съдействие на "независимите"

2

Анонимен

преди 7 години

ако си вършиха работата и престъпниците бяха в затвора нямаше да са натоварени

1

Анонимен

преди 7 години

що така за министри и депутати няма осъдени,извън компетентността на прокурорите ли е,много сложно ли им идва.Ако е така,време е да се подготвят кадри с висока компетентност и да се обособи съд за борба с голямата корупция,чиито кадри да са защитени и недостъпни за шантаж,защото нашата висша власт е като мафията и трябва да се действа съответно