18

Георгиева

преди 7 години

И аз съм в подобна ситуация като жената. Недейте да говорите, след като и представа си нямате, какво е да гледаш болен на легло от когото държавата и всички институции са абдикирали. Да нямаш пари за хляб понякога и да ти се наложи с малко дете да живееш без ток 3 месеца. Това е реалността в нашата любима държава в момента..п.п. завършила съм две магистратури и то елитни...

17

ШибиРиби

преди 7 години

Една жена да се грижи за 4 болни на различни места... разпънала се е на кръст

16

Циник до 18

преди 7 години

Мда....сакън да не обидят Доган - бей

15

Анонимен

преди 7 години

Ако беше ястреб нямаше да и спрат тока, щяха да и дават и помощи и работа да и намерят!За пореден път Българите са дискриминирани!

14

Циник до Хм

преди 7 години

Браво на теб...но дано да не ти се налага да стигаш дъното - никой не е цастрахован!

13

Хммм

преди 7 години

Акде престанете с тези сълзливи истории, всеки си има проблеми. Аз съм студент в Германия, от 18г. не съм взел лев от нашите които се разведоха докато бях дете сред серия от скандали. На тях им плащам всичко в БГ, имам да плащам 3 бона за осигуровки в ДЕ, съдят ме за кредит в БГ, здравословно не съм ОК дори. Стегнете си гьзовете и действайте. Не като тая на снимката и сина и които само се оплакват, като видя така млади здрави хора и откачам, на никой не му е леко днес.

12

Циник

преди 7 години

На фона на ВСЕКИДНЕВНИТЕ НОВИНИ ОТ ТОЗИ ВИД - не знам какво да мисля, и кажа затова че афганистански б*ек който сигурно е търчал по баирите с талибаните...получава всичко от държавата ни - ей така...заради единия принцип....а простички българи тънат в мизерия...измират като мухи...и нямат пари да нахранят дечицата си! Кажете ми моля - къде бъркам, и какво става в България!

11

Анонимен

преди 7 години

коментари 1и 6 !браво!

10

Interntlumpen

преди 7 години

Няма такова нещо като карма или съдба...Всичко, което ни се случва на тази територия ни е причинено от "хора".Алчни, крадливи, уродливи, с изтъняли от лицемерие и безхаберие гласчета, корумпирани чантаджии, съдии, милиционери... преяли с власт некадърници и самозвани вождове. Продажници за шепа сребърници и олигархичен модел, с чадъри и протекции над престъпленията им. Партийни секти и техните функционери. Всичко друго е лицемерие!

9

Анонимен

преди 7 години

С работа неможе да събере лесно 10 000 леваПредлагам да се създаде дарителска кампания пък и да я сложат на работа например за седмица и ако работи добре за постоянно пък ако неработи добре да и платят и да пробва другаде

8

Az

преди 7 години

Ама моля ви се , как ще й се помогне на тази жена!?!Това да не е някоя от другия етнос? М не, българка, работлива- нека се мъчи. Пък ако сега зимата умрат от студ...е шанс...Парите трябват за мързеливите тъмнокожи.

7

До 3

преди 7 години

В България има туберкулоза. Не е много трудно да се заразиш. Просто ни лъжеха, че е изчезнала.

6

Анонимен

преди 7 години

По този път за съжаление всички това ни чака сменихме една система с много по лоша колко ли още трябва да страда българина докато някой да смени и да промени нещата защото гласа на народа е глас в пустиня а иначе пътя е ясен

5

Анонимен

преди 7 години

Не виждам какво общо имат ценностите, както по-долу се опитват да вменяват.Проблема е че цалата държава е на самоход. Никъде нищо не се планира, не се регулира, прави се "на парче" и резултата е на лице.В конкретния случай - жената е икономист, но не може да намери работа. Еми няма да може, ти да имаш дъражва без икономика, но безчет "университети" да бълват икономисти до това ще доведе. Естествено е конкуренцията да е свръх-голяма и един фактор като взраст да я декласира.

4

Хахо

преди 7 години

Така ще е докато не обърнем палачинката!!!

3

Анонимен

преди 7 години

Много тъжна история и ужасна липса на късмет. Болния/оздравял син е пълен нeщастник. Вместо да се хванат да работят да помагат на майка си и баба си, единия станал престъпник другия се разболял от 'туберкулоза'. От къде я хвана таз туберкулоза бе човек.. Дано се оправи жената.

2

Анонимен

преди 7 години

Браво на тази жена - моли за работа, не за подаяния. Дано успее

1

Анонимен

преди 7 години

Демократични, евроатлантически ценности ....