15

Анонимен

преди 7 години

До ПитащЖИВОТЪТ на човека, за разлика от този на животните, не се състои само в хранене и размножаване.

14

един от народа

преди 7 години

Каква е тази държава бе??Разни олигарски като Прокопиев, Пеевски, Гергов, Банев откраднаха всичко и сега деца умират от глад!?? Кога ще има нов народен съд със смъртни присъди за олигарси, политици, магистрати!?!?!? Скоро ще има!

13

Анонимен

преди 7 години

До 16 Изкривяване тотално контекста на публикуваното от 9Не - става въпрос за отговорността да си родител и жестокостта към дете е едно от най-противните анти-човешки прояви.

12

до 8

преди 7 години

Съвсем вярно, децата са много адаптивни стига да имат ресурс - да приемат нужните вещества и витамини за да си изграждат имунитет. В много "напреднали" култури като "велико"британската примерно децата се оставят да лазят по земята, да ядът пръст на двора, а ако едно се разболее от шарка всички родители си тикат детето да играе с него за да премине болесста и то, дори се устройват заразни партита и се канят здрави деца...

11

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11А на други места линейката изобщо не тръгва.В Австрия - първо мнооого любезно ви питат по телефона какъв е номерът на здравноосигурителната ви сметка, следва бърза проверка и ако има нещо нередно - ЧАО!Така е в Австрия - с 22 пъти (двадесет и два) по-голям бюджет за здравеопазване...

10

Анонимен

преди 7 години

Децата жертви на немърливи родители - разбирай пияндурници, наркомани и психичноболни са в риск навсякъде по света.Въпросът е ще бъдат ли съдени или ще ги оставиме да си направят ново за да го застигне същата съдба?

9

Анонимен

преди 7 години

А за други закъснява линейката

8

Анонимен

преди 7 години

Очевидно липсата на средства и условия да се отглежда здраво дете и да се възпита нормален човек не пречи на желанието да се прави безразборен секс и да се раждат нежелани деца. Държавата/ние/ не сме виновни, че някакви си хора не се грижат за отрочетата си и ги обричат на глад и стадания. Но от друга страна всички допринасяме невинните дечица да имат шанс за по-достоен живот. Не обвинявайте държавата- родителите са виновни!

7

Анонимен

преди 7 години

Или вегани или роми или някой от тея "герои", дето си мислят че имунизациите убиват.А това, че децата имат по-нисък имунитет от възрастните просто не е вярно. Колкото е по-голямо толкова имунитета е по-нисък. И няма как да е иначе, без имунитет нямаше да оцеляват децата. Всеки знае от собствен опит, че някой грип дето дтето го носи от детската градина и го кара 3 дни на крака, като зарази родителите си, те откарват по 1 седмица на легло.

6

Анонимен

преди 7 години

Е няма такава държава и няма такива ***.

5

Анонимен

преди 7 години

да направят задължителни лекарски прегледи по домовете, докато децата порастнат. тези родители ако са бедни, да им се помогне. политиците само лапат

4

Анонимен

преди 7 години

Трагедиите тепърва предстоят.

3

Анонимен

преди 7 години

ужасно, а къде са социани грижи, а съседите, на никого не му дреме нали, в бг няма демокрация

2

Анонимен

преди 7 години

Деца умират от глад само в най- най- изостаналите африкански и азиатски страни, които се обитават от племена застинали на еволюционно ниво питекантропи....и в България. Много много тъжно! Реших-емигрирам!

1

Буника

преди 7 години

Вегани...