25

Бакърят

преди 7 години

Причината е от яснна по-ясна: Хайдуккостовата демоНкрция по плана"Ран-Ът".Господ да убие хайдуккостовата хвърковата чета,до девето коляно!

24

Стефанов

преди 7 години

До Анонимен 23 - "Демокрацията не е лоша сама по себе си, проблема е как я разбраха българите. Демокрацията не е равна на свободия и анархия. Твърде късно е обаче..." - проблемът е в политиците ни, а не във всички българи. Прави разлика.

23

Viktor Make

преди 7 години

Lo6o I to mnogo I tyjno daje I kakvo li o6te ne...No pyt vajnoto za "bejanci" da ima...Gorete v ada polytici nekadyrni, prodadeni du6i

22

вгр

преди 7 години

За "бедните" мигранти с смартфони има пари. ЗА НАШИТЕ БЕДНИ - НЯМА!!! ЗА ТОВА ЛИ ПЛАЩАМЕ ОСИГУРОВКИ И ВСЯКАКВИ ДАНЪЦИ???

21

Ганьо

преди 7 години

До АнонименБългарите щяха да живеят много по-добре като част от Турция-----------------Като искаш да живееш в Турция отивай там, минаваш южната граница и си там. Айде пътя, пътеките и да те няма и не ми прави заключения, къде бих живял по-добре. Ако е било толкова добре в Турция, надали предците ми биха се махнали от там.

20

Анонимен

преди 7 години

Най-важно е държавата да се погрижи за ,,бежанците бягащи от мизерята,, пък българските граждани с психични проблеми ще им организираме безплатни погребения

19

Анонимен

преди 7 години

Нека печетем душите им.. Няма нужда от безсмислени коментари. Живяха много трудно, но на никой, никога лошо не са сторили. Който с каквото е могъл им е помогнал.. И искам да кажа, че Ицето беше талисман не само на семейството си но и на цял Куклен.. Бог да ги прости!

18

Анонимен

преди 7 години

според мен това е силно натравяне от някаква храна или алкохол БОГ ДА ГИ ПРОСТИ

17

Анонимен

преди 7 години

Демокрацията не е лоша сама по себе си, проблема е как я разбраха българите. Демокрацията не е равна на свободия и анархия. Твърде късно е обаче...

16

Анонимен

преди 7 години

Видими резултати.

15

НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !

преди 7 години

Така са се "погрижили" от община Куклен, че са ги уморили.Тези хора са умрели от глад и мизерия.После пак кажете, че няма ГЕНОЦИД !Има !Докато държавата ни се грижи за ислямисти и терористи, наричайки ги нежно "бежанци" милиони БЪЛГАРИ измряха без време !

14

Лозан

преди 7 години

В Софийски градски съд с помощ на определени вещи лица,се ограбват жилища на граждани в неравностойно положение или просто граждани... Предварителен договор,Завещания, това е каца с мед за експертите:Живко Палазов-подсъдим,Сашо Атанасов-вулгарен и арогантен, Димитър Велчев-агент от ДС и политик,Светла Чакърова-криеща получени хонорари от НОИ и други светила... Хора пазете се!

13

Куклен

преди 7 години

Защо трябва да коментирате свинщината в тази държава? Просто кажете Покой на душите им!Р.S. Бяха добри хорица

12

Shano

преди 7 години

Аз приемам забележката.

11

Вая

преди 7 години

Как не Ви неудобно да пишете такива коментари? Не дай боже да изпаднете и да сте на мястото на тези хора. Майка с психично болни деца, за които е отговаряла цял живот. Тежка и тъжна съдба. Да почиват в мир! Замълчете!

10

Анонимен

преди 7 години

Горките хорица. Бог да ги прости.

9

Анонимен

преди 7 години

Никой "бежанец" не е умрял от глад и студ в ЕС. Това е най-важното сега. Нали така, господа и госпожи ***? Ние в ЕС ли бяхме?

8

Анонимен

преди 7 години

До АааааааКакво бежанци бе добиче тъпоглаво, в България няма бежанци, кой ще бяга в тая евроатлантическа ***, това са хора които искат да отидат в западна Европа и единственият начин е през България но българските власти ги държат насила в България, вместо да ги пуснат да си вървят по пътя, кой ще бяга във *** ви държава...

7

Анонимен

преди 7 години

Българите щяха да живеят много по-добре като част от Турция, руснаците наистина навредиха, макар и да си мислеха, че като дадат независимост ще помогнат. Българинът е примитивно същество и няма съзнание за държавност, сега си сваля гащите на американците и Брюксел да го управляват, преди на Москва. Най-добрият вариант за България е присъединяване към Турция, поне обикновените хора ще живеят много по-добре и няма да мизерстват.

6

Shano

преди 7 години

По описание единия труп много мяза на Москов.