7

Анонимен

преди 7 години

Само така! Яко терор за "Велико"британия. Досега те тероризираха цял свят. Време е за разплата.

6

Анонимен

преди 7 години

Англия е рай за всякакви ислямозащитни НПО, които оправдават терора с всякакви средства. Няма ислямско течение, което да няма филиал в страната. Като се има в пред вид и огромната маса ислямисти, нелегални и легални и политиката на страната за деление на ислямските терористи на наши и ваши терористичните актове в страната са неминуеми.

5

WTF

преди 7 години

Трябва да харчим пари, много пари, вашите пари! Затова създадохме тероризма, затова приемаме емигранти мюсюлмани, затова насаждаме страх и омраза.Сякаш не знаят кой би подготвил нападение - всеки път имали сигнали, ама някакво недоглеждане и... станала белята. Някакви необразовани хора се оказват някакви гении - да бе, да.

4

Kop

преди 7 години

***** Prepisvat taktikata na Putin...demek Anglichanite v Siria...Rusnacite v UK...vseki e v chujdata polovina...kato v futbola...ole!

3

Колко?

преди 7 години

Колко време ще се издържи на предотвратяване на терористични атаки? Колко? Понякога преди да приемеш някого в държавата трябва да си дадеш сметка какъв е, какви са му желанията, защото последствията могат да бъдат трагични ...

2

чудо

преди 7 години

Този защо се прави на луд,точно Англия обучава и въоръжава терористи за Сирия,Англия нападна и съсипа Либия и участваха в превратите койторазбиха много арабски страни.а сега този говори глупости и лъже като дърт Англичанин.

1

кралицата ви пази

преди 7 години

"Трябва да изнесем борбата при врага"Това ми звучи като че ли става на въпрос за нашата граница (само дано не е тази със сърбите поне)