5

беля кахъри

преди 7 години

До На всяка спирка, щомТвоят приятел го дава моралист, а не трябва с лошо. И аз пътувах веднъж във влака и някой пияндур беше разлял по пода на купето обилно количество вино, и аз възмутен търся началник влака да се оплаквам. Та намерих аз началника и до решение на проблема стигнахме като се преместихме в друго купе и даже ни почерпи човека с една бутилка вино - родило му се внуче.

4

На всяка спирка, щом

преди 7 години

започнат да се качват хора, той поне 10 пъти повтаря на висок глас: "Внимание! В автобуса пътуват две контрольорки и се крият като катаджийки в храстите! Щом тръгне автобусът ще започнат да ви проверяват! Перфорирайте си билетите, а ако нямате, купете си от водача! Той е длъжен да ви продаде. Ако откаже, ей там пише на кой телефон да се оплачете! Внимание! В автобуса пътуват контрольорки ..." и т.н. По природа си е гръмогласен, а хората го защитаваха "Оставете момчето да говори,негово право е!"

3

Анонимен

преди 7 години

Първо подбра контрольорките "Няма да се криете като катаджии в храстите! Ще застанете до вратите и ще сложите баджовете си така, че да се виждат и всеки да знае, че трябва да си перфорира билета!" Те му отговарят "Ти ли ще ни кажеш?", а той - "Аз ще казвам не само на вас, но и на качващите се!" Те: "Нямаш право да ни се бъркаш в работата!" Той: "Няма вие да ми казвате какво мога да говоря!" И започна, щом колата спре и започнат да се качват хора, той на висок глас повтаря поне 10 пъти "Внимание!

2

Ха ха ха

преди 7 години

Успяхте да ме разсмеете, защото сте улучили някои истини.Спомних си случка в градския транспорт. Уж вече бяхме пораснали, но все още по тийнейджърски се възмущавахме бурно от нередни неща. Пътувахме заедно с един приятел "Стрелец" в автобус на връщане от Студентския град, в късен следобед. Народ колкото щеш, контрольорките се притаяват и щом колата тръгне, се нахвърлят на сами жени и подрастващи. Първо тях проверяват и им вдигат скандали, но "не забелязват ромите".На Стрелеца му кипна /продълж/

1

валерянче?

преди 7 години

Аз като се изнервя, си пускам петъчния парламентарен контрол и забравям веднага за какво съм се бил вбесил.