10

SD

преди 7 години

Винетка няма !Винеткатааааааааа .

9

Сп??нс

преди 7 години

Ако е истина че ги оставят в тунелите, ще продължението на древна традиция - в Египет умрелите роби са заравяни до пирамидите, а в пълнежа на китайската стена е пълно със скелети на участвалите в строежа.

8

Сп??нс

преди 7 години

И аз като 1 и 2. имам спомен, че по времето когато беше кмет, краля слънце достави първата подобна машина и гордо обясняваше на пролетариата що за чудо е. Също така, ако не ме лъже паметта я взеха под наем за почти колкото би им струвало да я купят.

7

До профаните

преди 7 години

Ами всяка различна фирма, която копае тунел си набавя машина. Зарова и има няколко доставени такива, които след това се разглобяват и се пренасят до следващата си задача. И само не разбрах, кой бил купил няколко машини?!?

6

Shopp™

преди 7 години

Да бяха я пуснали сама да си изкопае тунел до София, направо да мине под Петрохан, не да праи празни курсове.

5

Анонимен

преди 7 години

До tunnel boreкакви бъдещи археолози,като си имаме настоящи берачи на желязо.

4

Анонимен

преди 7 години

В с.Саранци да спрат за почивка и да копнат под къщата на Р.Овч. ще намерят интересни неща! Може и да му я преместят в Банишора!

3

Анонимен

преди 7 години

Е добре де. Нима е по-евтино да се купи нова, отколкото да се извади старата и да се премести на мястото на новия лъч?

2

tunnel bore

преди 7 години

До профанПо принцип, Да. По света поне, след като си свършат работата машините се изкопава 1 страничен тунел и остава в него за бъдещи археолози.

1

профан

преди 7 години

Нищо не разбирам от земекопни машини, ама имам спомени, че досега има купени поне 3 такива. Абе тия в земята ли ги оставят като изкопаят тунелите????