11

Българин

преди 7 години

Те, американските генерали, "прекарали голяма част от последните 10-15 години на бойното поле". А къде е прекарал тези години нашият "генерал"?

10

Анонимен

преди 7 години

До САЩ 13Ха-ха-ха.....верно бе! Знаеш ли, преди година един изключителен преди всичко човек, ръководителя на МОСФИЛМ и режисьор Карен Шахназаров "пророкуваше", че както вървят нещата в краварията, има два сценария: или ще престанат да се бъркат навсякъде по света и ще станат, е не съвсем обикновенна регионална държава, но поне по-затворена и повече занимаваща се със себе си или ще докарат на власт диктатура!!! НЕ ПОВЯРВАХ НА УШИТЕ СИ! НО.....ЯВНО МОЖЕ И ДА НЕ СИ ВАНГА, НО ХОРАТА ВИЖДАТ ИСТИНАТА

9

Тръмп е мноо добър

преди 7 години

Видял е че работата в щатите с новото поколение меринджеи не върви на добре и се връща към добрата практика - военна дисциплина :)

8

САЩ

преди 7 години

Много греши. Няма ли някой земеделец да назначи за военен м-р, социоложка за МВР, бивш баничар на атомната енергетика, топографски знак за външен м-р и т.н. Да черпи от опита на пожарникара. Какви са тези военни, които привлича. Те искат да има ред.

7

Анонимен

преди 7 години

хохохо,сега остава да им спретне един военен режим на хамериканците,

6

Анонимен

преди 7 години

Ако ще целия му щаб само от генерали да е, Путин пак е по-силен и най-великия на света!

5

BURZUM

преди 7 години

Нали знаете къде са били военните кога господ раздавал акъла-на маневри...той ги причакал на моста ама те форсирали реката...

4

Анонимен

преди 7 години

Така е защото ще става приятел на джуджето, което също е обградено от генерали.

3

окултист

преди 7 години

Дончо не е много по-различен от нашия герой популист. Обаче кой му дърпа конците е друга тема. Ще се разбере скоро, колко ще прави бизнес с руснаците, да не е само за наша сметка и на ония *** прибалтийците.

2

м..да

преди 7 години

Ти да видиш....а предишните президенти,които не се обграждаха с генерали,взеха та -подпалиха света

1

факт

преди 7 години

Тръмп отдавна здравата ги е притеснил. Не ми се мисли какво би станало ако посегне на ФЕД