115

Анонимен

преди 7 години

Дерзай, мила Русийо!Само ти ще избавиш света от злите сили!!!!!!!!!!!!!!!!

114

Някой

преди 7 години

До Анонимен 140Е да, така е. Не споменах това само защото в момента пишех за руснаците. Всъщност разликата в кочините е само че робите в едната *** живеят малко по- добре от робите в другата ***.

113

юбералес

преди 7 години

До АнонименПоясни, не ти разбрах мисълта (ако въобще има такава)

112

Анонимен

преди 7 години

До Някой По оръжията ще ги познаеш. Както познаха по гилзите че са българско производство ,по номерата на снарядите за БМ-21 пък познаха че това са български Градове ,любезно продадени от правителството на ГЕРБ на Саудитска Арабия и естествено попаднали в ИДИЛ

111

МаАлето

преди 7 години

Защо никой не се пита дали и ние нямаме свои "Алепо" - градове ? Пловдив-СтолипиновоАлепо, Варна-МаксудАлепо, Пазарджик-ТокайтоАлепо, Сливен...и още, и още...Там и полицията не смее да влиза. Само БХК и брадати новопосветени в чистата вяра некъпани емисари...Поглед навътре нямаме, а все на другите кусурите "виждаме"...Цъфнали сме, та и вързали...И няма кой да ни помогне. Няма.

110

Анонимен

преди 7 години

До Някой А ЕС не е *** ?Ама никак . Даже е разградена *** .

109

Анонимен

преди 7 години

До юбералес И.д.и.от !Югославия имяше излаз ина Средиземно море . И видяхме какво и се случи .

108

Някой

преди 7 години

Еми тия "съветници" на умерената опозиция не е трябвало да дават координатите на болницата където убиха двете рускини медицински сестри. Русия си е *** - верно, но си спомням какво се случи с един шейх в Ливан през 1986г. (мисля беше) като взе за заложници трима руски дипломати. Също така си спомням и какво се случи с една банда сомалийски "рибари" които бяха превзели един руски кораб в Аденския залив. Е сега - Сърбайте си попарата "съветници" такива.

107

Анонимен

преди 7 години

Боже! Защо допускаш толкова простотия в нашата независима преса ? Какво има да пресмятат . Та то отдавна е присметнато и резултатите показват това . Присметнато е със време напред . Защо хора който си нямат и грам понятие от нещо пишат глупости и тъпотии непрекъснато . А т.н. Чеченски спец наз.отдавна е във Сирия . Стари и изветряли ,новости ,.Явно няма никаква журналистика а има пишурки който работят само за някой лев ,

106

юбералес

преди 7 години

Най-после Руснаците разбраха, че излазът им на Средиземно море не минава през Балканите. Ето това щеше да се случи в България ако имахме излаз на Бяло море.

105

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Име ?.... Абу Сакар -бригада Фарук от,, Свободната Сирииска Армия ,, подкрепяна от САЩ и Европийският Съюз ,който месец май 2013 г. извади сърцето на убит войник и го дъвчеше (вече ликвидиран).

104

Анонимен

преди 7 години

Шест западни страни.... яко лъснаха з. части на защитниците на брататите главорези, които те наричат "въоръжена опозиция" на Асад!? Аз поне нито едно име не знам на представител на тези главорези и каква е всъщност каузата им! Под уж "хуманитарен" предлог искат да спрат неизбежната им ликвидация, а всъщност главорезите държат цивилни само за заложници!

103

Карасноречиво

преди 7 години

Краварите са в паника - разрешиха в четвъртък доставките на всякакви оръжия в Сирия....

102

9К51

преди 7 години

Бандитите-бунтовници са натикани в няколко квартала и е въпрос на време да се предадат или да бъдат унищожени ... въпроса е че между тях има американски военни съветници, които Кери се опитва да спаси /и това е разбираемо/ затова са и тези нескончаеми "примирия" и преговори между двете свръх военни сили ... ако пак бъде обявено "примирие" значи Кери и Лавров са се договорили и грингосите ще си спасят кожата ...иначе ще бъдат избити от САА.

101

Анонимен

преди 7 години

Сенатът в Съединените американски щати одобри Бюджет на САЩ за нуждите на отбраната, предава агенция Униан.Проектозаконът съдържа забрана Пентагонът да отделя средства за сътрудничество с Руската федерация, докато тя не прекрати агресията в Украйна.Хубави новини рано рано сабален....

100

До скъпатА газ

преди 7 години

До Анонимен-Русия ни продава най-скъпата газ...Скъпа, скъпа, колко е скъпа? Можеш ли да ни кажеш каква е цената на газА сега? Ако не я кажеш , значи си ***:)

99

Анонимен

преди 7 години

Мачкай урродите, Вова, мачкай на воля и един да не остане!

98

Някой

преди 7 години

Ще пищят ами... Сега като ги доизловят и доизбият ще се разбере по неопровержим начин (включително и самопризнания на американски войници) кой реално е ИД, кой им помага, кой им праща "военни съветници" и оръжия и т. нт. Още малко и ще гледаме цирка.

97

Анонимен

преди 7 години

"Шест западни страни - Франция, Италия, Германия, Великобритания, САЩ и Канада, отправиха вчера общ призив незабавно да бъде спрян огънят в Алепо, за да се достави хуманитарна помощ" Да, ама не, каза другарят Путин. И посъветва западните "лидери" да правят като вятъра. ХАХАХАХАХАХА

96

Хм

преди 7 години

Интересна новина от Палмира:ИД атакува и даже е пробила периметъра на отбраната!Дали е съвпадение тая офанзива с желанието на САЩ да помогнат в Алепо?Видяхме как бомбардират сирийската армия,когато тръгна да атакува ИД край Д.ез Зор и едва не провали защитата му!Изобщо действията на "умерените","неумерените,ИД и САЩ изглеждат напълно синхронизирани!!!!