8

Моля

преди 7 години

Командира навремето се правеше на сърдит и вече не успя да бъде отново Председател на министрите си и на България!Сега се повтаря отново същото но не се гледа ситуацията,че в зона на несигурност и на сложна обстановка,а и като се добави отговорността България адекватно да председателства на Европейския съюз-ние си играем на ИЗБОРИ.Не е разумно и не е честно.Президентството е едно,а парламента съвсем друго.Народа го знае и разбира. Само Бойко НЕ. Изкарай мандата като си мъжкар, а не си лабилен...

7

ЦенностнаСистема или

преди 7 години

ГЕРБ ще изпусне питомното и дивото втори път едва ли ще е опитомено. Абе хора как до сега ГЕРБ няма едно успешно управление как? Какво е това? Вие разбирате ли? С каква психика е освен ... май лабилна. СДС навремето имаше успешна политика. Искаше ми се и ГЕРБ да има, но след като е партия зависеща от един човек - така ще е! Вие разбирате ли България ще председателства на ЕС от 2017 година. България е отговорна да има, Борисов също трябва да бъде отговорен. Трябва да има правителство а не избори.

6

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ГОЛЯМО УНИЖЕНИЕ ЗА ГЕРБ ЩЕ БЪДЕ АКО ПОДКРЕПЯТ Разбойничеката Банда.Най-голямата партия да крепи правителство на някакъв партиен микс от провалени партийки с мижаво представителство в парламента.

5

Кирил Софийски

преди 7 години

Възможностите им мижави ,но меракът им огромен!

4

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам . Да се подценяват , в такава степен Решенията на Държавния Глава на Република Бългалия също не е Реализъм .

3

Аман

преди 7 години

Писнало ми е от плее'нски мутри у политиката, властта, медиите...

2

БГ

преди 7 години

РЕФОРМА ЗНАЧИ ДА КРАДЕШ,КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ,ТОЛКОВА Е ПО ГОЛЯМА Е ДЕМОНКРАДАЦИЯТА,30 МЛД ОКРАДОХА И ПАК НЕ ИМ СТИГНА.

1

Анонимен

преди 7 години

Ако и на тия им пуснат да краднат няколко месеца и да доунищожат квото е останало в БГ найстна " нема такава дъжава".