10

Анонимен

преди 7 години

мда, само дето дисплеят е от закалено стъкло и май е най здравата част на корпуса

9

Анонимен

преди 7 години

Законът на намазаната филия работи! Изпуснатият iPhone 6 винаги пада върху дисплея си.

8

Ха ха ха

преди 7 години

До АнонименДа, Епъл не са Самсунг, телефоните им не се взривяват масово (над 300 случая) само от един единствен модел. Също и нямат забранени за внасяне в самолет устройства. И да те светна - iPhone е най-продаваният телефон в света и това е било винаги така, още от появата му. Нали няма да сравняваш продажбите му с тези на всички марки и модели, щото Галскитата никога не са имали шанс по продажби срещу него, както и никой друг флагман от която и да била марка ;)

7

Анонимен

преди 7 години

кисело е гроздето, търкай дисплея на китайските пластмасови играчки докато се издълбае дупка и се надъхвайте един друг че имате супер телефони за жълти стотинки

6

Анонимен

преди 7 години

Айфона и в Африка си е Айфон ДОЛАРА сьщо никой не може да ме разубеди

5

Анонимен

преди 7 години

Само не разбирам защо снимката е на iPhone 7 от тука стаятия от там снимка...

4

|V|art!n

преди 7 години

Аз имам 6-тица, не е лош телефона, ама P9 lite струва 4 пъти по-малко и е с доста по-добри статистики (и него го имам). Чесно казано китайците направо ги слагат в малкия си джоб.

3

BILL

преди 7 години

Всяко прехвалено нещо...

2

Анонимен

преди 7 години

Епъл не са Самсунг. Те ще укриват и извъртат нещата до последно, защото наистина ще е за последно. Провалят ли се с някой модел телефон, това значи и провал на цялата фирма. Това е парадокса на днешните времена - една от най-богатите фирми в света се крепи на косъм на едно телефонче, което дори не е най-продаваното като цяло. Иначе казано - крепят се на фанатизна на феновете си.

1

Анонимен

преди 7 години

Да бе, външни фактори... На единия китаец телефона се е запалил вътре в опаковката, докато го е носил в къщи.