7

Анонимен

преди 7 години

ВСЕКИ ДА СИ НОСИ КРЪСТА, С КОЙТО ГО Е НАТОВАРИЛ ГОСПОД!

6

Българин от Германия

преди 7 години

Питам дали в България се прави задължително изследване на ЩИТОВИДНАТА ЖЛИЗА на младите жени преди да забременеят, знае ли някой ? Увреждания в плода са много често приченени от нарушени функции на Щитовидната Жлеза. В Германия това изследване е задължително за жени които искат да забременеят, както и наблюдаване на стойностите по време на бремеността. Стойностите могат да се подобрят с медикаменти, така че бебето да се роди здраво и читаво.

5

Анонимен

преди 7 години

Молете се никога да не ви се случва да гледате такова дете!!! Тогава ще разберете на какъв огън ще се пържите, как ще ви подритват държавни служители, все едно те ви отпускат парите.

4

Иван

преди 7 години

Кат сте такива отворковци и многознайковци що не работите а пишете само анонимни коментари? Напиете си имената да ви проверя колко данъци плащате бре безделници...

3

oт CиднeйAв$тpaлия

преди 7 години

До Анонимен 5"А не искаш ли да направя един вудо ритуал ...... Аз съм човек които използва разума си и знам, че само от мен зависи какви доходи имам и ще имам"--------на човек правещ вуду ритуали "разума" е последното нещо на което може да се разчита там където изкарваш "доходи"

2

Vangelis Stavros

преди 7 години

До АнонименЧукай на дърво, да не се наложи с нашите данъци да те отглеждат теб.

1

До Анонимен 1

преди 7 години

Хаха понеже много данъци плащаш на тази мизерна заплатка. Смях в залата, ***