51

kiorsufra

преди 7 години

Mi te amerikancite triabva6e otdavna da rasberat tova 4e bes rusia niama da se opraviat.No te iskat da komandvat na vsiakade kadeto ima neft,koito e jisneno neobhodim sa edna goliama ionomika.kadeto sa stapaji ima samo voini.

50

Циник до хех

преди 7 години

Ми коментара ти си има "всичко" ! Виц...дух...и преди всичко - много горчива истина!

49

zaw12929

преди 7 години

Повдигнете настроението на автора, който се тръшка, че "Режимът на Асад надделява - да е би да иска да успяват терористите с българско оръжие, подпомагани от ХАМЕРИКАНЦИТЕ, ДЕТО СА НА ВСЯКО ГЪРНЕ МЕРОДИЯ.Бог праща на Асад помощ- Тръмп!!Хало, авторке, засмей се- Асад няма да управлява България иначе би се спасила от унищожения. Жалко! Ислямистите се настаняват у нас- браво хамериканци и български мекерета!!!

48

Хех

преди 7 години

До *** до хехРадвам се че съм успял да Ви подобря настроението сутринта - Дано да имате прекрасен ден! Но несъм имал за цел това - Което съм написал си е самата истина, така че търтеите които ни управляват под ръководството на търтеите които управляват ЕС - Те ги вършат такива дето... Да се смее ли човек, да плаче ли...

47

Хех

преди 7 години

Прекрасна новина! Айде сега OPKИTE да си стягат багажа и..... Ресто. Обратно към уютните пещери. Никой не може вече да твърди че не е хумнно да ги изритаме при положение че нищо не ги заплашва в държавата им. Да ходят да си строят живота нов. Стига вече тези лекари и инженери са ми ПИKAЛИ под балкона че мирише ужасно. Айде - Приятно им пътуване.

46

Петърчо

преди 7 години

В предишния си коментар (60) след официалните там би следвало да стои думата джихадисти, но за съжаление от бързане при осмисляне на това което искам да напиша съм я изпуснал.

45

Петърчо

преди 7 години

А нещо за Мосул да кажат? Но всички трябва да знаем че там когато падне бомба само терористи избива. Мирното население в Мосул бомба не го убива. Те винаги оцеляват и си спят спокойно без да им пука за храна, вода, медицинска помощ и пр. А лошите са в Сирия. Нищо че САЩ са виновни за ДАЕШ и уж умерената опозиция в Сирия която все повече си личи че не отстъпва на официалните там по извращенията които върши. Не подкрепям руската политика но ми писна от американското лицемерие.

44

А

преди 7 години

Да ги бият до дупка! Браво на Путин и Асад!

43

Анонимен

преди 7 години

Но Сирия както знаем е само една "спирка"за разрушение защото е единствената арабска държава съюзник на Иран,който не е нападал никоя държава от десетилетия,греха им е обаче,че не се кланят на ционисткия терористичен режим и пречат за проекта Велик"Израел".Следователно Иран сега е по-заплашен отвсякога!

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонименпоправки в Конституцията

41

Анонимен

преди 7 години

Една поправка:в Сирия няма гражданска война.Има една опозиция,която искаше известни промени,което доведе до поравки в Конституцията изложена за прочит на сайтаСАНА. Те не бяха хора клали съгражданите си.Официалната"опозиция"е тълпа главорези и канибали,на които бе обещано захарни петлета ,ако "подарят"Сирийските Голански възвишения на терористичния ционистки режим криещ стотици ядрени бомби.И ядрото"бойци"т.е.Троянския кон за влизане в Сирия през задната врата-идил,е наемници терористи от цял свят на заплати и наркотици.

40

Анонимен

преди 7 години

Най-важното нещо е да се запази целостта на Сирия.Както знаем от Ционисткия плана за Средния изток на Одед Йинон Сирия Сирия трябва да се раздели на 4 части враждебни една на друга,съединението прави силата както знаем.Ционисткият терористичн режим няма да пусне захапания до кръв кокъл-Сирийските Голански Възвишения.Т.нар,израел е де факто най-голямата заплаха за Сирия заедно със събратята им по тероризъм -С.Арабия .

39

Анонимен

преди 7 години

Сирийският народ,Сирийската армия под Президент,който не си продаде душата побеждава в справедливата си тежка борба срещу ЗЛОТО ,което има за цел да разкъса Сирия,въпреки,че я потопи в кърви.Коя е най-голямата заплаха за Сирия?Т.нар.израел и слугите му ,които му вършат работата.Там където наемниците на заплати и наркотици от 100 държави не успяха да изпънят ролята дадена от кукловодите зад кулисите остава само голям фалшив флаг и тотална война от служителите на антихриста.

38

Войната свършва

преди 7 години

Асад и Пуутин ---еднствените Господари на Гробището -Сирия!Голема победа !

37

до 37

преди 7 години

Кримската се е водила в Крим руска територия.Какво правят там Англия,Франция,Турция и Кралство Пиемонд/Сев.Италия/ Да Русия губи войната но противниците търпят огромни загуби,заради успехите на Кавказко-Анадолския фронт ,тя няма почти никакви територални загуби.ПСВ Русия сама излиза от войната ,предполагам сещаш се защо.А войната малко след ПСВ с Полша е по скоро с Украйна която по онова време е с доста слаба обвързаност със Санкт Петербург и Москва . ВСВ САЩ са в Европа чак юни 44г.

36

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

А КАКВО ОЧАКВАХТЕ,РУСИЯ ДА СЕ НАМЕСИ ВЪВ ВОЙНАТА И ТЯ ДА НЕ СВЪРШИ ЛИ.?ВТОРАТА,ВИЕТНАМ, И Т.Н.

35

До 37

преди 7 години

Ти вярваш ли си изобщо или пишеш като американска промита глава?За кои войни е виновна Русия? За световните ли? За Корейската ли? И каква е тази война ГДР -1053г? А, и Берлин - 1948г.? Коя игра играеш, че говориш такива глупости?

34

selajedin eyubi

преди 7 години

До Анонимен16DZUDZETO NE SA PRAVI NA VELIKO A E,I E NAY DALNOVIDNIA I PROZORLIV POLITIK V POSLEDNITE PONE 200 GODINI

33

Шоп

преди 7 години

Опраихте ли въжето на аерофинишора?

32

Анонимен

преди 7 години

То така беше и в Афганистан, тъкмо да победят окончателно и взеха, че се разпаднаха.