21

kiorsufra

преди 7 години

te go vastanoviavat sa li4ni nujdi.

20

смЕх

преди 7 години

Възстановяват пандиза на остров Белене,а за охрана се пущат пощурели от глад пра сета при тЕх поне няма корупция.

19

ЗАКОН

преди 7 години

България трябва да спази изискванията на ЕС , като кривите краставици , затваряне на АЕЦ Козлодуй благодарение на Кунева , причисляване на Православните Християни в списъка с Терористичните Ислямски Организации и Т.Н . Но тук закона може да се гледа под различни ъгли - Осигуряваме на всеки Затворник по 4 м2 но в стая 1 м . широка на 4 метра висока , така ще се спази закона на ЕС .

18

Георги

преди 7 години

Само си представете колко широка врата за корупция се отваря с този закон. Премахват се комисии, съдебни решения и всички решения се съсредоточават в ръцете на един човек, който ще решава безконтролно кой на какъв режим ще е и как ще бъде настанен. После защо населението намалява. Е как да живееш в държава в която законите създават беззаконие? Този нов ред обезсмисля цялата идея за наказателна отговорност.

17

Анонимен

преди 7 години

Сещам се за вица от преди 10 ноември 89-та:Политбюро обсъжда повишение на дневните дажби, съответно: -- на студентие - 0,80 лв. и -- на затворниците - на 8,00 лева. Докладва Тодор Живков и дава думата за изказвания.Става Милко Балев и казва: "Другарю Живков, не съм съгласен: защо на студентите, БЪДЕЩЕТО на нацията даваме само 80 стотинки, а на ОТРЕПКИТЕ на обществото - цели 8 лв? Не съм съгласен!!"А Тодор Живков му отговаря: "Абе, Милко, ти ТЕПЪРВА СТУДЕНТ ЛИ ЩЕ СТАВАШ, БЕ?Та и тези сега.

16

Анонимен

преди 7 години

затворът е едно училище за престъпници, което скоро ще отиде в миналото.легалните експерименти с лсд са все по-обнадеждаващи, че веществото може да служи за превъзпитание, един вид "промиване на мозъка", но с благородна цел. затова са нужни няколко лсд сеанса, съчетани с подходяща "хипноза" и суздаване на психическа настройка в преатъпника. такива опити са правени в харвард, още когато лсд е било легално, и са били с 80% успех. 60 год. по-късно, науката отново преоткрива силата на лсд.

15

БОГА

преди 7 години

До ИСДВРЗНАМ КАКВО РАБОТИШ ВЕЧЕ САМО ИМЕТО ТИ И СЪМ НАПЪЛНО СЪГЛАСЕН С ТЕБ,А И " ТАЙНАТА " КОРЕСПОНДЕНЦИЯ МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ И ПЛАН ЗА БЯГСТВО ! ОТНОВО *** ЗАКОН СЪЗДАДЕН ОТ " КНИЖНИ " ПЛЪХОВЕ С КОЕТО ОБСЛУЖВАТ ЗАТВОРНИЧЕСКИТЕ ИНТЕРЕСИ !!!

14

любопитен

преди 7 години

Да не са се загрижили за собствения комфорт след няколко месеца?

13

Гост

преди 7 години

Интересно ми е, кога родителите на децата, ще заведат дело в Страсбург, за недостатъчно пространство /кв.м на дете/ в детските заведения /ясли, градини, училища/, защото те все пак не са осъдени? Или бъркам?

12

vlady

преди 7 години

Стига лигавщини - затворниците следва да спят на постелки на пода, достатъчни са около 2 m2 на човек. Също трябва да се въведе боят с палки като официално дисциплинарно наказание, доживот осъдените да се оковават във вериги за минимум 10 години а опасните рецидивисти поне до излежаване на половината от присъдата. Добре е за опасните престъпници да се обособят специални тъмнични сектори без естествена светлина. Само с такива мерки може да се намали престъпността.

11

ЛИЛИ

преди 7 години

СМЪРТНА ПРИСЪДА И КРАЙ С ИСКАНЕТО НА МЯСТО

10

Анонимен

преди 7 години

Интересното е, че болничните стаи с по 5 легла не осигуряван такава площ на един болен.

9

shady

преди 7 години

Ясно е, че на всеки затворник му се полага някаква квадратура. Това няма какво да го коментираме. Големият проблем е, че трябва да се построят още затвори, тъй като настоящите са пренаселени и с някакви безумни приемания на закони няма да се реши проблема. Масово не се дават осъдителни присъди за кражби, побои и др. не чак толкова тежки престъпления, понеже няма къде да слагат осъдените.И още 1 нещо - абсолютно наложително е законово да се направи по-либерална употребата на огнестрелно оръжие.

8

Анонимен

преди 7 години

А Павлова дали ще ги санира?

7

Анонимен

преди 7 години

Депутатите са солидарни с братята си по занаят (другите престъпници)

6

перспектива

преди 7 години

Похвално начинание - ако повечето депутати живеят срещу затвора , не след дълго може да се наложи да живеят срещу къщи .

5

ИСДВР

преди 7 години

Така написан и приет този закон ще обслужи лобистки конкретна фирма за подбор на персонал при атестация, реатестация, израстване в длъжност и подбор на служителите в ГД ИН. Въвеждането на полиграф( детектор на лъжата) е крайно дискиминационно спрямо служителите. В никоя държавна институция - съд, прокуратура, полиция, парламент, министерски съвет не се въвежда:). Всеки служител трябва да доказва произволно обвинение от всеки затворник ......в съда:). е стане много интересно!

4

Ценностите

преди 7 години

А на онези, на които "по заслуги" им се полагат директно 2 кв. м, и на тях ли по 4? Знам, знам - "ценностите" ...

3

ИСДВР

преди 7 години

С тази по поправка на закона, не само няма да спрат делата, но и е се увеличат многократно! Затворите продължават да са пренаселени, правят се на "конвейр" ремонти, които се некачествени и не променят кубатурата на помещенията и единствената им цел е да се реализират премии от ДП "Фонд затворно дело", което е държава в ГД ИН и усвоява считам незаконно доста добре апетитни поръчки в затворите( затворнически лафки, телефони и др)

2

сминдух енд чесън

преди 7 години

Добре е да има подобрения ,може да се наложи да ползват килиите .