167

Анонимен

преди 7 години

Другарките дрънкат глупости, щото бесепето я хване 12% на изборите я не! Те знаят, че победата на Радев не е заради тях.

166

Anonimen

преди 7 години

Не знам за вас, но на мен вече ми се повръща като гледам този. Донесъл бил 200 милиона...народа вече не вярва на лъжи...

165

Анонимен

преди 7 години

Ако имаше ефект от милиардите и милионите една част от българите не биха вземали за вечеря хляб , чай и сирене по 2.64 лв/кг. , тогава когато мигрантите не са доволни от храната , която им се сервира . Да си спомним Германия от 1933 - Ако ми дадете властта , всеки четвъртък ще имате свинско със зеле . Ние не искаме нищо такова , но кои са мигрантите в тази държава .

164

Unufri

преди 7 години

168 греете и то много! Ако не ги даде ЕС тези пари, ще трябва ние да ги извадим.

163

Анонимен

преди 7 години

*** това е добро развитие за мутрите ....ше завалят поръчки за разкопки и закопки по Витоша и др отдалечени извънградски райони, веднъж положението достигнало критичната си точка

162

анонимен

преди 7 години

Борисов" Държавническите решения не са популистки, не са много приемливи в първия момент, но времето показва, че са правилни"Цитира Меркел която казва че нах;уването на мигрантите с времето ще покаже" правилните" й решения .Да ще покаже но какво? След като Герб наводни страната с мигранти и подложи народа си на зарази, изнасилвания и страх Ние няма да чакаме времето да ни казва какво правят управляващите.Народа не е толкова *** както ни мислят. ЙОТОВА С КУРАЖ РАЗВЯ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА УПРАВЛА

161

Борисов" Държав

преди 7 години

Цитира Меркел която казва че нах;уването на мигрантите с времето ще покаже" правилните" й решения .Да ще покаже но какво? След като Герб наводни страната с мигранти и подложи народа си на зарази, изнасилвания и страх Ние няма да чакаме времето да ни казва какво правят управляващите.Народа не е толкова *** както ни мислят. ЙОТОВА С КУРАЖ РАЗВЯ КИРЛИВИТЕ РИЗИ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. кОЙ ЩЕ ГИ ИЗПЕРЕ? ПАК ТОЗИ СЪЩИЯТ НАРОД.

160

Анонимен

преди 7 години

МИЛИОНЕРИТЕ В БСП- ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ НИ ОСТАВИ 530% ИНФЛАЦИЯ СПРАВКА ИНФЛАЦИЯ ПРЕЗ ГОДИНИТЕ СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА 5 ДОЛАРА 2008 - ИНФЛАЦИЯ 12.5%, 2014 Г РИТНАТА БАНКА А ВСИЧКИ ЩЕ ПЛАЩАМЕ 5 МИЛИАРДА ОТ ФОНДА ЗА ГАРАНТИРАНЕ НА СПЕСТЯВАНИЯТА И НЕПРОМЕНЕНА ПЕНСИОННА СИСТЕМА- МИНИСТЪР НА СОЦИАЛНОТО МИНИСТЕРСТВО КАЛФИН ОТ АБВ- БСП Е ПРОТИВ ЛОШАТА СОЦИАЛНА ПОЛИТИКА НА ГЕРБ НО НЕ ГЛАСУВАХА И НА ДВЕТЕ ЧЕТЕНИЯ БЮДЖЕТ 2017 Г А ИСКАТ МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА И ТАЯ НА УЧИТЕЛИТЕ ДА СЕ УВЕЛИЧИ- ГНУСНИ ЛИЦЕМЕРИ

159

Циник до 186

преди 7 години

Е и тва ако стане истина ...ще има цирк! Бабишкерника Меркел подари на Ердоган паша 3 - 4 мириарда...да видим за какво!

158

Анонимен

преди 7 години

Ердоган каза, че в края на декември започва да пуска по 3000 души на ден през Капъкуле (капитан андреево). За 15 дена на границата ше има 50 000 души орда. Предлагам другарките Нинова и Йотова да засатнат на граничниа пункт, до оградата и да удържат ордите. Щот те пари за охрана на границата не искат.

157

Анонимен

преди 7 години

Много искам да видя другарката Корнелия като седне на кормилото каква песен ще запее и как ще каже на ЕС, че не иска бежанци. Че те си идват и без да ги искаме. Да въре на ЕС парите за огради, армия, защита на границите, пък да видим как ше се справим. С бай Динко с гол в ръката нож ли ще брани страната.

156

Тато из Правец

преди 7 години

Докара,докара ...Ама половината в твоята банкова сметка вкара ....Убавец !!!!

155

Lora

преди 7 години

До Анонимен 182Това означава, че премиерите на Германия, великобритания, Франция, Италия, Австрия, Швеция Гърция и Турция са най- ама най-корумпираните, продали по няколко души за пари, защото тези държави първо са приели много повече бежанци от България, втор са получили много повече пари от ЕС за справяне с проблема.

154

Шопо

преди 7 години

Ти си лесен ,Тиквуне, че си вземеш унучето и че избегаш у Америка ! Ние що че правиме с тия амуджи ?!!!

153

Анонимен

преди 7 години

Баце е продал и душата си за пари. Пълни страната с амуджи, защото падат кинти от ЕС които той краде, поне 50%. Дреме му, че ислямизира, че идват орди дущмани готово да колят и палят за да налагат исляма. Колкото по-бързо се махне толкова по-малко злини за нас. Корнелия да знае, идва на власт и да премахне постановление 208 след което веднага да връщат амуджите. Много по-евтино ще ни излезе ако ги махнем а не да ги храним и те се развъждат тук. Гробарите загробиха България!!!

152

не съм овца на Герб

преди 7 години

Нагли сте както Винаги! Кой е подписал документ за създаване на нови бежански центрове?Не искаме парите за настаняване на емигранти ястно ли е? Защо не казхте на народа какво спорузомение подписвате? Целта е проста да се усвоят пари и да има обществени поръчки я за фургони,я за интеграция на бежанци .Вашите деца са надалеч и Вие затривате България.Затвор до живот..

151

Анонимен

преди 7 години

А кой ти е казал че искаме тези 200 милиона за бежанци и отворени лагери,площадки,точки,запетайки,както и да ги наричаш,България и българщината не струват 200 милиона!и да махнеш портретите на Ботев и Левски от кабинетите си ,че ги мърсиш!

150

бъчварке,

преди 7 години

ами към началника си и Цецка , и към тях ли се обръщаш с другарю и другарке?

149

АЗ

преди 7 години

Бойко, голям си скромняга! Иначе само за моабет ставаш! Бил докарал в България 200мкн. Бе ти 16 млдр. докара... Знаем го ние твойто докарване...

148

Anonimen

преди 7 години

Пътници сте.Президентските избори бяха само репетиция за това което ще ви се случи.