12

Анонимен

преди 7 години

Мартин Димитров е чудесен за министър на енергетиката, също и за икономиката, но не стаав за премиер. Той е малко като Радан - умен, почтен, добър в своята област - енергетиката - но не е ЛИДЕР и това пролича докато беше председател на СДС.

11

Анонимен

преди 7 години

До Съд,не правителствати за "народа" ли се имаш?

10

Съд,не правителства

преди 7 години

Аз се чудя. Дали българските политици са толкова ***, толкова безмерно нагли или ни тласкат към Гражданска война, както директно заплаши Методи Андреев-Кукуто? Кой нормален българин би се съгласил с такова "правителство", за което никой не е гласувал, при пълно неглижиране на народния глас в Референдума? Искат да провокират гражданска война, да поканят турците и с България да се свърши по-бързо от очакваното. Трябва всички политици на Народен съд веднага.

9

Найденов

преди 7 години

БЕ КОЙ Е ТОЯ БЕ??? КОИ СА ТИЯ ОТ РБ??? НЕКАКВА ШАЙКА АЛЧНИ КАРИЕРИСТИ, СБИРЩИНА ОТ КУЦО И СЛЯПО, ОТ КОЛ И ВЪЖЕ, ЗОРЛЕМ СЪБРАЛИ ЖАЛКИТЕ 5% НА ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ ЗА СМЕШНИКА СИ ТРАЙЧО, И ХУКНАЛИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. АБЕ ЕЙ, Я СЕ ОБЪРНЕТЕ ЗАД СЕБЕ СИ И ВИЖТЕ КОЛКО ЧОВЕЧЕТА СА ЗАД ВАС. ЕДНА КАРУЦА

8

...

преди 7 години

платените шушумиги се разшумуляха смрадливо в чата за два сандвича.друго можете ли ????

7

Анонимен

преди 7 години

До А беА бе, що не си внесете политици от Дания или Норвегия като искате преди 89та година да са били само чесни капиталисти.

6

Анонимен

преди 7 години

Още един ПРЕМИЕРОВ, не свършиха ли Ш.О.Р.О..ШОИДНИТЕ шавки и откъде от кое мазе се пръкват тия оттрепки.Спешна дератизация !

5

Анонимен

преди 7 години

и за какво е публикувана тази манипулативна статия, след като М. Димитров е отказал категорично да се занимава с игрички. За да се даде възможност на тролите да си оплюят брадите?

4

Дедо ви

преди 7 години

...ГЕРБ иска предсрочни избори....Ама да не се хапят по задниците после.

3

Анонимен

преди 7 години

Които и да са следващите, дано да не барат толкова, че не може да наваксаме :D Дано България да види в близките 100 години политическа класа, а не политическа с*ан, както беше досега.

2

Анонимен

преди 7 години

Малеее !. Толкова ли е пропаднала БГ ?.

1

Анонимен

преди 7 години

Народа иска нови лица-например внука на някой репресиран в Белене а не внучка на партизанин от отряд Чавдар.Това че *** са си купили боички от магазин по 1 лев и са се пребоядисали сини зелени пембени не ги прави демократи.