48

Бойчо

преди 5 години

И една чаша вино на ден е вредна - глупости та чак на търкалета. Дядо ми доживя до 98 год и от малък е пиел вино. Беше здрав като канара и никога не е ходил на лекар.

47

Алекс

преди 7 години

От кога разправям че виното е вредно?! Само ракия и уиски, ще ми се лигавят тука с половин чаша вино и детски бирички. :)А алкохола не е и 1/10 толкова вреден (стига да не освинваш през вечер де) колкото липсата на движение и стреса. Дядо ми до 102 живя човека с чашка на всяко ядене и почти до края ми свиваше ребрата при прегръдка. Само дето часовник нямаха, и 7 дни в седмицата беше по полето. Такива ми ти работи с алкохола...

46

Знаещ

преди 7 години

До АнонименТези австралийски учени да не се бъркат в ендокринологията на българина.Като нямат необходимите ензими да разграждат алкохола, да не пият.

45

kiorsufra

преди 7 години

A tia deto pi6at tova te kakvo piat samo uiski,pu6at marihuana,i praviat seks ili piat i vino sa ve4eria haaaaaaaa.Parvo da se ogledat,uslu6at i togava da pi6at hendi kepeli.

44

Евротолерантен

преди 7 години

Мдааа! Чаша вино е супер вредно, затова ние, истински евротолерантните пушим марихуана, тя е яко полезна, даже обичаме да спорим по темата! Освен това е супер опасно и вредно мъж да го вкара във влагалището на жена! Само в мъжки *** му е истината! Ако не ми вярвате, попитайте Юнкер и Оланд, те са истински евротолерантни! А, да, и Радан Кънев може да попитате! И той е наш!

43

Анонимен

преди 7 години

Алкохола е вреден това и децата го знаят

42

Анонимен

преди 7 години

Ave to tova e samo za Velikobritania. Otdyhnah si!

41

Анонимен

преди 7 години

uchenite da si gledat rabotata.

40

Рик

преди 7 години

До лекарЖивота не прощава със сигурност !

39

Анонимен

преди 7 години

И една чашка е вредна. Пийте тогава по половин чашка... Няколко пъти...

38

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33"Дядо ми си пийваше редовно и умря на 42"Ти на колко години беше като се случи това, че така добре си спомняш навиците му?

37

А1

преди 7 години

Учените предупреждават: И една чаша вино на ден е вредна----------Тези "учени" по колко бутилки вино са изпили по време на това "проучване"?????-))))))))Да вземат да го кажат на едни от дългожителите в света - грузинци, осетинци и абхазци!!!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Тази година почина испанецът който от 30 години вместо вода пиеше вино... На 107 години.

35

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се сложат снимки на цирозни черни дробове на бутилките с вино.

34

Анонимен

преди 7 години

На кои учени да верваме? Едните по чаша вино полезно, другите обратно тоже и с ракийцата. Аз пък познавам не малко възрастни хора на по 90 и повече години, мъже и жени и то физически активни които си пийват с мярка и домашна ракийца и домашно винце и са си с акъла. Франците пиели вино и живеели до дълбока старост без проблеми на сърцето. Учените като докторите диагнози много , истина в тях малко.

33

ТЪПУНГЕРИ дребни

преди 7 години

Бас ловя, че следващия цикъл статии ще са на противоположното становище. А следващия, ще го опровергават. И такаа... алъш-вириша да върви ....

32

Не остана,батко

преди 7 години

Виното,твърдия алкохол,цигарите,червеното месо,каймата,солта,захарта,шоколада,водата от чешмата,ланшния сняг и още и още нови в списъка с вредни неща.Е какво остана полезно?Кекса,ама само мисионерската и печени ск***калци,питателни и препоръчани от ООН.

31

Анонимен

преди 7 години

Под нас живее една бабичка на 93 години. Когато е студено, задължително си посръбва винце или ракийка, но домашно. Купешките наистина са вредни, никой няма да отрече. Лятото в жегите съм я засичала да ходи до Лидл и да си купува кенчета бира на промоция. По думите й, обича като й дойдат приятелки на гости, да си разделят една биричка.

30

Анонимен

преди 7 години

Като гледам пияниците тука ДЕТО МЕ УЧАТ ДЯДОВЦИТЕ И БАБИТЕ ИМ КОЛКО ПИЛИ И ЖИВЕЛИ ПО 100 години искам да ги питам КОЛКО СА ЖИВЯЛИ МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ ИМ И КОЛКО ЩЕ ДОЖИВЕЯТ ТЕ ????????????????? МИСЛЯ МАКСИМУМ ДО 60/65 годинки и у гроба

29

Анонимен

преди 7 години

До 32 : за да сьм по точен баба ми е още жива на 93 и никога не е пила .