51

55

преди 7 години

Тази ментарджийка почти измести вожда!Мендо,прочети поне конституцията ,за да научиш,ме Радев не е президент,а само спечелил изборите за президент!Президент е Плевнелиев и той отговаря за държавните дела до 20-ти януари 2017 г.Не заблуждавайте хората!Вече сте пълен аут!Край с вас!Точка!

50

ха

преди 7 години

Росенчо да се откаже и да напусне предсрочно или да си изпълнява задълженията и да не търси изтривалка. Тази леля пък се взе за прекалено голяма работа, че все и ум да раздава. Госпожо Калкулатор, има кой да раздели на магаретата сламата!

49

Анонимен

преди 7 години

Не пиши Президент с главна буква ,защото ми се чини ,че и този новият не е по-добър от старите. Всички които са от червената боя са научени от партията-майка на далавера ,отворили са *** и нямат наяждане.......

48

без служебно правите

преди 7 години

Ясно е, че ще преговарят Всите заедно, ГЕРБ, Реформатори, Патриотари, най-вече Президента, играят играта, зададена от Премиера. Той се усети, че е сгрешил като е подал оставка и сега, използувайки машата от своята партия, и съдружниците му, казани по-горе, ще докарат избор на Служебен кабинет до ненужно. За тази цел се опитват да въвлекат и новия Президент. Но не би. Предстоят *** събития. Хора бдете.

47

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ ГЕРБЕРСКА АКУЛА СЕ ВЗЕ МНОГО НА СЕРИОЗНО И ТЯ КАТО ШЕФА СИ. ЕДНО Е ЯСНО ,ЧЕ НАРОДА Е ТОЛКОВА РАЗОЧАРОВАН ОТ ТЯХ И ТЕ СИ ГО ЗНАЯТ И ЗАТОВА НЕ ИСКАТ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ. ЛИЧНО АЗ АКО СЕ ВЪВЕДАТ МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НИТО ЕДИН ОТ ДОСЕГАШНИТЕ КРАДЦИ НА БЪЛГАРИЯ. МНОГО ИМ СТАНА ЛАПАНЕТО НА ТЕЗИ НАГЛЕЦИ И ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕЗЕМИМ ДА ВИДЯТ КАК СЕ ИЗКАРВА ХЛЯБА !

46

Анонимен

преди 7 години

Плюете по Герб, ама ще дойдат *** начело с Гумен Радев и пак ще ви оберат спестяванията! Нищо, че другарката Нинова блее благо, но е вълк в овча кожа и при това с кок!

45

Анонимен

преди 7 години

О Пепии, дай една линия!

44

Анонимен

преди 7 години

Кой го кара да поема отговорност,можеш само да си кажеш мнението или само да слушаш и да си съставяш мнение!О забравих!Другарката Р ще ми доразкаже!

43

Кратун

преди 7 години

Баце пак се присламчва към властта. Реформаторите ще са фасадата, но без съгласието на Баце не могат да прокарат нищо. После Баце ще разправя, че Орешарски и Реформаторите са виновни, но той - нивгаш.

42

Анонимен

преди 7 години

Пепи Готиното що още не е в затвора?! И как го не е срам да продължава да се прави на голям политик, като се оказа омацан до уши от далавери и простотийски решения! Я по добре да си дръпне една линия и да успокои топката и най вече погледа!

41

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев си позволибда прави нещо преди да е встъпил в длъжност, тези ще са първите дето ще му искат оставката. Но за разлика от тах генералът е умен.

40

...

преди 7 години

Tia iskat da izparzaliat Radew... s tozi sawmsetsen slujeben kabinet...

39

Анонимен

преди 7 години

Бсп да бъдат отговорни? А къде е отговорността на герб? Защо върнаха мандата? Защо бащицата не спаси нацията? Няма нужда от отговори, те са ясни. Всички са виновни, само божествените-не. Колкото до Радев. Той в момента е никой. Има върховен закон наречен Конституция, или за герб това е лист хартия? За разлика от тях има хора които зачитат този закон и този човек е бъдещият президент, който встъпва в длъжност на 20 януари, а не на 6-ти декември.

38

Анонимен

преди 7 години

мръшляците от герП призовават другите партии да не бягат от отговорност.хахахаха е нема по-голям смееех от това!

37

10г. мафия ГЕРБ

преди 7 години

10 години кражби безчет.Българи затягайте колана,със лъжи облъчват от зарана.

36

До ХМ

преди 7 години

Да дувгарю,говорили са си за ланшния сн яг и за паметника на Бузлуджа!

35

Анонимен

преди 7 години

Ами вече месец Герберчетата карат като правителство в оставка.Нищо не им пречи да изкарат още един месец така ,още повече ,че от тоя месец повечето дни са празнични и неработни.После на 22 януари новия Президент назначава служебно правителство,то сменя всички областни управители и шефове на областните ,общинските и районните управления на МВР.После се провеждат едни избори без фалшификациите на ГЕРБ и те получават около 5 %

34

Анонимен

преди 7 години

С това бягство от отговорност, ЕТ ГЕРБ, за пореден път показаха, че на тях не трябва да се разчита, не стига, че са некомпетентни и крадливи, но и оставиха държавата в труден момент, преди зимата, и с множество външнополитически проблеми, явно вече не трябва да им се оказва никакво доверие.

33

Анонимен

преди 7 години

Ей, ама тези нямат спирка, предизборната логорея продължава. Пък и настояват за отговорност, щото беше много национално отговорно без никаква нужда да абдикират от властта. Да си налягат парцалите и да правят правителство с реформаторите. Упсссс, то пък няма как ББ да е премиер.

32

хм

преди 7 години

До Генерал радкаТова, че са казали на Решетников не значи, че са го питали. Ама по-пикантно е да го твърдим така. А другите пикантерии , с които сме обградени са безброй ама не им отърва на някои да ги коментират.