5

ПРоверете срочно

преди 7 години

Я проверете човека д а не е жертва на преотровена с NaClO вода от водопровода. В много градове и села диверсанти чрез наркотизирани инспектори от ХЕИ тровят милиони с жестоко отровена вода..Жертвите често смъртно пребледняват. развиват различни увреждания вкл анемия,инсулти,инфаркти и скоротечен рак.Отровената нагло с натриев хипо хлорид вода разтваря канцерогенни *** във водопроводите ..

4

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

май ше стане като с бай коста дето спечелил волга от лотарията. ама не било волга а москвич. и не спечелил, а го прегазил.

3

Анонимен

преди 7 години

Повечето лекари не знаят, че боледувалите от малария не бива да кръводаряват. Такава кръв не трябва да се използва дори за производство на кръвна плазма.

2

Анонимен

преди 7 години

Няма виновни!.......

1

Анонимен

преди 7 години

Разбрах,че според законните правила в Плевен не се извършва изследване на кръвта за малария,но не разбрах къде трябваше да бъде извършено такова изследване. И защо след като в наредбата не се допускат граждани с такова заболяване да бъдат кръводарители,се е случило това?Ами ,ако беше прелята на млад човек или на дете,?А дадохте ли вече на докторите бонусите за Коледа?