52

31244

преди 7 години

Тоя тъпчо 2 езречения на кръст не може да върже. Доста пошла работа като цяло но за съжаление тези хора живеят доста охолен и баровски живот в България. Взимат по 4-5 хиляди вечер на участие, ч****т манекенки и певици пък ние училите си бачкаме за 2К на месец. И накрая като теглиш чертата, кой е по-добре ? Пак те ***, чалгаджии и мутри. Това е реалността в България.

51

xXx

преди 7 години

Правопис ли бе, да го опишеш.

50

Ясен

преди 7 години

Няма лоша реклама.Не бях го чувал този певец,но при толкова шум по медиите проявих любопитство.

49

коко

преди 7 години

изд(р)ислав

48

Наблюдател

преди 7 години

Идилия, характерна за страните от третия свят ...

47

Animal Planet

преди 7 години

Хахаха, семейство глигани

46

Анонимен

преди 7 години

До До 45 Драги многознайко, интересно ми е от къде съдиш че едвам съм завършил гимназия? Интересно ми е от къде произлиза "високоинтелигентното" ти мнение?!? Съдейки по правописа ти по скоро ти си подобен случай! А ти бил ли си в БАН, или просто си чувал някъде по жълтите медии де се тиражират подобни ефтини историйки с цел сензация за простолюдието? Примерът ти не бе успешен, а аз ще се въздържа да коментирам теб и образованието ти, защото съм убеден че съм в пъти над теб! Успех в живота!!!

45

СеляВин

преди 7 години

Срамувам се, че живея в подобна страна, в която все повече се обръща вниманиена арогантната мутро-култура.

44

...

преди 7 години

До кога нашите брат'чеди ще разполагат с лукс, който не отговаря на платените им данъци... до кога няма да плащат ток, вода и др. .. до кога ще си крадат и ще си берат тухли, ще продават дрога и децата си ... А ние не се борим за равноправие или за свята Република, ние просто искаме да има закони за всички... както ние плащаме ипотека за панелка 20 год. така и те да го правят! С нашите си Ро ми не можем да се оправим, а сега и чужди дойдоха ..Бог да ни е на помощ!

43

Оператор

преди 7 години

Тоя клип е от абитуриентския бал на Фики, като подарък, че завършва СМГ със златен медал и е пръв по успех. В допълнение на първото място на републиканската олимпиада по математика и затова, че с пръв успех е приет в Масачузетския технологичен институт.

42

Мм Даа

преди 7 години

Упадъка на държавата ни е стигнал на всички нива музика ,култура ,изкуство ,спорт и това е показателно при представянето ни.Особенно в музиката сме стигнали дъното. Няма българска музика която да грабне сърцата на младите хора и за тях остава да слушат чалга.Само си представете модел за подражание са поп фолк певици и певци до къде се докарахме с тази отвратилна музика.България ще започне да се оправя когато все по рядко започне да се слуша тази музика.

41

Jivo bile

преди 7 години

Bravo! Vse taka napred i nagore! :-)

40

Анонимен

преди 7 години

По-добре Издислав! Фикрет ми звучи като нещо мръсно...

39

Анонимен

преди 7 години

Тези на снимката бежанци ли са?

38

Анонимен

преди 7 години

Тия прабългари още ли са на мода.И с пачки да ги замерват умственият им интелект си е все толко - до мазна чалга и нищо по-нагоре( съкратено по новому - издислав).Ах къде е бай Тошо !

37

До 44

преди 7 години

До Анонимен Това музикален изпълнител лие според теб? За теб БАН олицетворява наука, производство и култура ли, че си се фокусирал на тази институция? Културата и образованието липсва, и докато е така ще има простаци да пъхат долари в потниците на някакви бездарни "певци"!

36

Пламен

преди 7 години

Нямаме наука, производство, култура, но пък си имаме фикита и прекрасни бизнесмени способни да хвърлят хиляди за да им попеят на уше поредния фолк хит.

35

Анонимен

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !ХАХА! До преди 10 години слушахме само класическа музика. С ЕС влезна простотията тука !!!

34

Додо

преди 7 години

Хубаво изпирате мозъците и индоктриниране невинност на исляма (Фикрет и Тунчер са мюслюмани)! Защо обаче не споменавате нищо по темата с отварянето на 3 нови центрове за импорт на джихадисти, позиращи като "бежански лагери", които ГЕРБ отваря на територията на страната ни?!

33

Анонимен

преди 7 години

*** вие не виждате журналистката Василева как е написала АРД - А Ер Де тоест както се чете на немски ама се пише АРД