29

ДО 20....

преди 7 години

Много ги разбираш нещата.....критик!!! Кой знае колко злобарки си направил на снимки от стрелбища на Саманта Фокс!Сега я плюеш.....неблагодарник!Момчетата от 70-80 години трябва на тая жена паметник да направим!!!

28

Грешите, не!

преди 7 години

Бони М и Мили Ванили не ги продуцира Крету. По-скоро пробвайте с Франк Фариан - ГДР (Горна Диканя, радомирско)

27

80schild

преди 7 години

до всички които приравнявате певиците с чалгата много сте зле - на времето, когато ги слушахме чалгата я нямаше.... и това беше хубавото диско което умря и после като дойде чалгата никой не си и спомни за това хубаво диско - ай сега ходетете се гръмнете

26

80schild

преди 7 години

До 20ето ти я баба ти Саманта Фокс https://youtube/watch?v=NAHMTGpLpiYнафталин ли???! ако това е нафталин дай Боже такива нафталини наоколо :) и дай Боже да имаме тази енергия и тазни младостна тезти години :)

25

Анонимен

преди 7 години

До Rechkoкой набор си? не си ли стрелял по мишени за тяхна картичка/снимка?

24

Rechko

преди 7 години

До 22 А тези дори и не съм ги и чувал. Интересно как те се оказват парлаци а други дето и насън да те бутнат ще им кажеш имената са нафталинени!?

23

Анонимен

преди 7 години

За всеки влак си има пътници

22

Анонимен

преди 7 години

За всеки влак си има пътници

21

до 15 ....

преди 7 години

До стрия икарусКоментар убиец ... !!!!

20

love 80's

преди 7 години

Сандра ми е любима певица. Има страхтни песни и уникален лесно разпознаваем глас.Нямам търпение да я видя на живо.

19

20

преди 7 години

Сега вече тези концерти не са актуални, а ние изоставаме и от руснаците със светлинни години! През 80тте най -страхотната и качествена денс музика в Европа правеха трима продуценти от Англия: Сток, Айткен и Уотърман, които бяха цяло десетилетие на върха с хитовете които пишеха за Джейсън Донован и Кайли Миног, Брос, Рик Астли, Соня, Ким Уайлд, Дона Самър и т.н. Та някой от тях поканете, имат златни хитове. А не тези чалгаджийки, при това изровени от нафталина!

18

Ръкоделие

преди 7 години

Сиси, Саманта, Сандра и Сабрина ...........................

17

Анонимен

преди 7 години

Ама това е подигравка с феновете на качествената денс музика! Тези трите са точно ЧАЛГАДЖИЙКИТЕ на диското през 80-тте!! Евтина визия, сладникави хитове еднодневки....тези са толкова далеч от музиката,колкото Земята от Луната! Не случайно ги харесваха шофьорите и чистачите. Аз тогава бях в 6 ти клас и не ги понасях, какво остава сега. Преди 10тина години в Москва се организираха подобни "носталгични" мега концерти със звезди на диското (Дискотека 80х)включ. със СС.Кеч, Модърн Токинг, Сандра, но и с много по-стойностни групи и певци.Гледах ги по руския Канал 1.Сега вече тези концерти не са ак

16

Анонимен

преди 7 години

Малииииииии, бившите шофьори на Зил, Маз, КаМаз, Газ и Икарус започват още от ся да го дървят.

15

Диско форевър!

преди 7 години

Едно време цялата ми студентската ми стая цялата беше в плакати на Си Си-то и Модерн Толкинк.

14

Анонимен

преди 7 години

Абе за какво са ни тия бабушляци? Да им гледаме увисналите месища. Представям си я Самантето!? Тя по онова време и бяха ..., а сега ?! Старостта не прощава никому!

13

бай хой

преди 7 години

Освен шофьорите на концерта ще бъдат и чистачите, защото като новобранец в казармата имах стирка на името на тези три звезди.

12

стрия икарус

преди 7 години

идиииии едно време имах плакат на саманта фокс и ми се беше изтрила линията на живота и на двете ръце от жулене

11

бай Рангел

преди 7 години

В тази прекрасна компания ще ми липсва Сабрина Салерно( ..."бойс,бойс,бойс...!). И за сведение на невежата младеж - по онова време нямаше силикон, пък те си имаха всички съблазни по тялото.

10

чичо Гошо

преди 7 години

И Камелия и Анелия и Дупелия ша станат бабки и тогава ша ги гледаш в Арена Армеец...