14

42

преди 7 години

До 6 и 11Ще си говорим в близките дни.За истинска информация си има ХЕ currency от Гугъл, вижте от снощи досега какви са курсовете на валутите.

13

Анонимен

преди 7 години

Колко сте жалки и смешни евро- и глобал-МАТРОСОВЦИ!!!Да виждаш,че нещо не е наред,нещо куца в цялата политика и да се хвърляш без грам мозък и реална преценка на ситуацията на амбразурата,заради някакъв идеал,който си мислиш,че е прав и за право дело!!Да,но историята е превратна и от герой,току виж си се превърнал в посмешище!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Хайде де , нали италианските медии в синхрон с останалите проевропейски през май скочиха да размахват пръст на Великобритания за дързостта да се отцепи от "Единното европейско семейство "?!!То не бяха порицания, сарказъм, нравоучителни тиради за това как "заблудените английски пенсионери закопали "светлото европейско бъдеще" на младите и образовани англичани... Я ги виж за няколко месеца как се извъртяха и нещо евроскептици ми се правят и те, като видяха накъде задуха вятърът в Европа. А бяха най -ревностни придворни на Брюксел. ЖАЛКИ ИМИТАТОРИ. Британците са смели, а италианците все подтичва

11

До 42

преди 7 години

Защото всичко е относително, майн фройнд, и те, както и ти, си избирате онази част от общата картинка, която ви е удобна: ако сравняваш еврото срещу долара в периода на най-слабия долар - да, така е: еврото е паднало от 1.5 (2008-*** година) до 1.08 сега. Но все пак си остава по-силно от долара. Паундът беше 0.67-8 евро през 2007-***, сега е 0.83. Турската лира е с рекорден спад с/у еврото. Та ето ти два примера в същия дух.

10

реалност

преди 7 години

ЕС и света днес е една дезимформация и ботове като статията на днес .бг.Но скоро европейските граждани ще се надигнат и ще има жестоко отмъщение над вас подстрекатели и лъжци .

9

Това е

преди 7 години

Хората искат промени,писна им да ги управляват либерали и продажници....

8

факт

преди 7 години

Полулизъм ,фашизъм ,за вас червени тъпигьози всичко си е по вашему .И Ввропа ще затриете щото нямало мъже и дъщерите си ще дадете на ислямистите.Насила даже. Отврат.

7

Анонимен

преди 7 години

Популистки бунт))Обявявам го за фраза на деня! Лесно ще се запомни по ирония днес е празник и на банкеритеDDD

6

Анонимен

преди 7 години

До 42Я стига глупости. Къде ги видя тези 40 ст. Доларът е 1.83 лв. Разликата е малка. Като няма какво да пишете, не си показвайте невежеството.

5

Популист

преди 7 години

Пропаганда.Забавно ми е да чета такива вициве.Вече всеки е популист освен тези които са на заплата при данакоплатците.

4

Lolz

преди 7 години

само като видя заглавието и вече знам кой е автора ;)

3

42

преди 7 години

А защо не пишете, че днес доларът е далеч по- скъп от еврото, а нашите комбанкери си го търгуват на вчерашните нива с 40 ст.по-евтино.Еврозоната си отива,ЕС също.

2

Медии...

преди 7 години

По зле сме от времето на комунизма и Работническо Дело...

1

Анонимен

преди 7 години

"Глобалния популистки бунт" - е не може да се отрече, че си ги бива тия журналисти :D