66

чужденеца

преди 7 години

Народа казва че не ги иска тея амуджи в страната и да се затвори границата,ама те нашите още места за настаняване търсят,че и на границата,като идват новите нелегални да им помагат с преминаването.Нямам думи,безочлива наглост и простота е това

65

Анонимен

преди 7 години

След вчерашният гаф,външната министърка побърза днес да извади шпатулата и удари замазката!!Защо ли???Защото темата е много чувствителна и при положение,че има някаква опасност,това неминуемо ще попречи на изграждането на нови лагери,центрове,точки и ще скърши далаверата с тях на всичко и всички свързани по веригата с изграждане,лобизъм!!!!Кой ще се съгласи на изграждане,ако има реална заплаха от тероризъм??Кой ще приеме терористи??Трябва да е някой без мозък!!И последва.....шпатула и замазка!!

64

Анонимен

преди 7 години

Политическо тука има-тука няма!!!До вчера имаше след броени часове го няма!!!Истината,скрита по сводки и документи скрити по каси с гриф секретно,като топчето,което е в ръкава!!!

63

Анонимен

преди 7 години

До до 46Ченалова и Мирослва Тодорова и те ли съдеха според законите?!Където сшършва справедливостта, там почва Темида.

62

Анонимен

преди 7 години

Може ли да има блестящ зад такова смoтано лице? Тази тинейджърска прическа я прави още по-жалкa

61

Анонимен

преди 7 години

тая кака оставя впечатлението, че хич не й пука за работата.

60

Анонимен

преди 7 години

Е със тези бежанци и лагери ще спечелите изборите от раз!!! Да знаете селянжърко от село Шипка!

59

Гуньо простия

преди 7 години

Това е мярка, която всяка една държава е длъжна да предприеме. Ние не можем да си затворим очите и да не правим нищо приложение, че международната обстановка се усложнява"БЕЖАНЕЦЪТ МИСЛИ ЗА МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ И МЕЖДУНАРОДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ МИСЛИ ЗА БАЙ БЕЖАНЕЦ. Нобел за мир на бежанеца и межд. положение!А, и Нобел за Икономика,- има бежанец-има пари, няма бежанец-няма пари, няма и международно положение, няма борба с тероризма, абе...всичко замира.

58

Анонимен

преди 7 години

КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ТЕРОРИСТИ СА МНОГО РАЗОЧАРОВАНИ. ТЕРОРИЗЪМ В БЪЛГАРИЯ НЯМА.

57

!

преди 7 години

Пази Боже, от човек *** на висок пост!Направо им се чудя на полицаите, как я търпят тази елементарна госпожа!

56

Анонимен

преди 7 години

ТАЯ КОЛКОТО ПО-БЪРЗО СЕ МАХНЕ ОТ ПОСТА КОЙТО ЗАЕМА, ТОЛКОВА ПО-ДОРБЕ ЩЕ БЪДЕ ЗА СТРАНАТА !

55

Анонимен

преди 7 години

Тази женица няма ли малко срам и достойнство? Ти бива бръщолевене но с ислямската мръсотия не бива! Скъпо ще плащаме, да знаете. И то с живота на обикновени българи. И защо, защото на това бабе му харесва властта и се кефи да я канят по телевизии, да го возят тук и там.

54

Анонимен

преди 7 години

Германия ни връща бежанци,получили статут у нас.Давайте им статут и продължавайте да ги пускате през разградената ни граница и след няколко години няма да има българи в тая държава.

53

до 46

преди 7 години

Съдиите съдят според законите.Дават на един отбор програмисти да префасонират НК и правилника за прилагането му и ще видите дали съдиите ще пускат толкова лесно престъпници под гаранция.

52

Стоян

преди 7 години

Не може ли просто да ги избием

51

Анонимен

преди 7 години

Тази жена продължава да ни внушава,че това са бежанци.Да каже знае ли колко от тях са бежанци и колко мигранти.Защото и за децата вече е ясно,че 90 % от нелегално пребиваващите у нас са мигранти и никой не знае какъв е техния брой.

50

забравихте ли

преди 7 години

то вече при тиквата имаше 1 атентат

49

Родолюбец

преди 7 години

Само преди месец Славчо Черепа успя да изкара около 100 хил. души. Толкова ли не можем да се организираме и да излезем поне 10-15 хиляди???

48

Анонимен

преди 7 години

Тези от ГЕРБ не си разбраха урока от президентските избори. Българите не искаме нови пришълци, а отблъскването им на границата и незабавно депортиране на вече влезлите. А някои политици от ГЕРБ, с тази си политика на ислямизиране на България, плачат за съд за национално предателство!

47

реалист

преди 7 години

Тази жена вчера каза, че работели по терористи, а днес нямало такова нещо. Само аз ли съм разбрал погрешно или тя приказва наизуст без да мисли. Горко на страната ни от такива министри.