47

Софиянец

преди 7 години

Какво да си говорим, материалът у нас е скапан! Липса на култура, чалга, нискочела агресивност. Какво щеше да му струва на тоя малкото усилие да разбере на кого да се обади, вместо да убие животинките? Такива хора не заслужават да живеят - такива ще съсипят цялата ни планета. Хубавото е, че планетата има време и ресурси и след като се отърве от нас, ще се възстанови бързо.

46

Гост

преди 7 години

До Защитен българин: Към Застрахователя си, ако имаш такъв. Ако ли не - към институцията ръководена от г-н Московски.

45

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 53, Ем и ти като онзи в Шумен- "гонел гонел сосела, дето излизал от цукалото и накрая го изпекал на жарта и го изял!:)))

44

niki

преди 7 години

Нито едно животно НЕ Е С ПО-НИСКА КУЛТУРА ОТ НАС, ХОРАТА !!!!!!!Във всяко отношение!!!!!!!Заразите навсякъде са от ХОРАТА!!!!!!!!!!!

43

40 до Реалист

преди 7 години

Прилепите опрашват около 450 вида растения в цял свят (включително банани!). Прилепите се грижат за опрашването на растенията в тропическите гори (близо 1/3 от горите на Земята).70% от прилепите се хранят с насекоми, а един кльощав прилеп изяжда до 30 хил. насекоми дневно.Съседът пък пече чушки на терасата си в 9 сутринта в събота... Хигиенизира асансьора като плюе в него ... И засажда градинката с метнати през балкона ***.... Just saying!

42

Защитен българин

преди 7 години

У нас единственият НЕЗАЩИТЕН вид са българите.Все пак да благодарим на животинките,че не са се заселили вътре в къщата му,че тогава трябваше сигурно да я напусне.Такава ще е процедурата и при защитата на един нов "вид" в Харманли сигурно...А иначе да питам защитниците в този форум: Ако бъда ухапан от едно такова защитено животно като прилеп,което е основен носител на бяс,на кой да дам сметката после за лечение ?

41

Гост

преди 7 години

За жалост, нямаме адекватна съдебна система иначе и този и други като него, които си правят каквото искат и не зачитат чужд живот, доста щяха да плачат. Защото в нормална държава, към което всички уж се стремим, определено няма и да си помисли да подобен акт.

40

40 до Реалист

преди 7 години

Жена съм, така че недей по мачовски да ми скачаш с бутонки и гейско отношение :)Нека го погледнем така. Един прилеп е мръсно животно. Да, така е. Плъховете, ***, котките, кравите, прасетата и всичко друго, което мърда, носи някаква зараза. Живот! Не може да убиеш всичко, което те заплашва.Тук въпросът е не е кой по-глупав - прилепът или този индивид. Очевидно е индивидът.Въпросът е, че работата на прилепа е да спи зимно време. Работата на този е да реши проблемите си ЦИВИЛИЗОВАНО!

39

защитници-болни мозъ

преди 7 години

До До Реалисттака се почва, след година, две и за убита *** ще искат да те глобяват.

38

До Реалист

преди 7 години

Ако трябва да бъдем честни и возещите се в масовия транспорт и в асансьора, че и в магазините, всички пренасят бацили. А колко са лепналите въшки от детските градини или училищата? И какво предлагаш, да трепем де що диша и мърда наред, щото в някакъв момент е или може да е преносител?С гълъбите не е трудно да се оправиш, има шипове за прозорци и еркери, по-скоро драмата е в някой от съседите, който редовно хвърля. Драмата с прилепите, че са заспали и разбудени в студа обикновено не оцеляват

37

леле

преди 7 години

Плъховете в гората, хората в града ! Както ние не се навираме в бърлогата на мечката за да не ни "зазида" в буркани за зимнина !

36

Анонимен

преди 7 години

До ХансАбе и ти имаш глава, ама...

35

Реалист до 40

преди 7 години

Защо извърташ въпроса по гейски? Какво общо с темата има *** комшия, който вдига шум? Има си цивилизован начин да се оправиш с такива, и аз се оправям, можеш да бъдеш сигурен, че онези плащат много, и много ги боли. Не е ли вярно, че прилепите са приносители на *** и болести? Прилепите са градска напаст, по подобие на гълъбите. Дай да опискваме света за всеки утрепан плъх, нали и той е гръбначно?

34

Ханс

преди 7 години

Абе тия прилепи крила нямат ли ??? Значи ако не са летели са си били обикновени плъшоци...

33

Анонимен

преди 7 години

Каквото му е отношението на българина към самия него, такова му е и към прилепите и към животните и към другите хора. Който умее да цени и да обича СЕБЕ СИ, цени и всичко наоколо.

32

До Реалист

преди 7 години

Ти болен ли си? Дивите животни са били тук преди хората.Ние сме натрапниците....Никой нормален прилеп не иска човек за съсед!Дори аз като човек не искам човек за съсед!И в подкрепа на прилепите ще кажа. Досега нито един прилеп не ме е будил с бормашина в събота сутрин или при пиянски скандал с прилепката си около 1 сутринта!

31

Реалист

преди 7 години

види животни = диви животни

30

Реалист

преди 7 години

Прилепите са види животни и нямат място при хората в градовете. Носят зарази, бълхи и т.н. Размножават се с хиляди, и са вредители. Само някои видове прилепи са защитени. Човекът е трябвало да си повика фирма за борба с вредители, да си поиска фактура. Сега журналистите си намериха дъвка, разните нед.,...ни природозащитници ще попискат и оправдаят грантовете, и на човека ще му разкатаят фамилията,защото ЕС, права на животни и пр. В затвор няма да лежи, но ще го глобят по европейски

29

Анонимен

преди 7 години

Гуню

28

Анонимен

преди 7 години

Питах въпрос бе, що сте ми нацвъкали минуси. На нашата тераса все още ги чувам, значи са активни и затова ми беше интересно.