24

вгр

преди 7 години

Добрутро!!! ... И какво "Националните власти получават свобода да търсят съвпадения..." значи е било да не могат хационалните власти да проверяват за терористи... Ами какво се чудите?!? А КАТО ЩЕ ПРОВЕРЯВАТ НА ВЛИЗАНЕ, ПО ЦЯЛАТА ЛИ ГРАНИЦА ЩЕ ПРОВЕРЯВАТ ИЛИ САМО ТЕТЗИ - МИНАВАЩИТЕ ПРЕЗ ГРАНИЧНО ПРОПУСКАТЕЛНИТЕ ПУНКТОВЕ?

23

ss

преди 7 години

че то сега само в Гърция съм минавал без проверка , и то или от БГ страна или от Гръцка, т.е. едните винаги проверяват

22

Георги

преди 7 години

До 37 ,Как какви служби? Пазенето на границите определено е работа на граничните служби. Отделно охранителна полиция трябва да ги лови ако михрантите са преминали през района на граничните служби.

21

Анонимен

преди 7 години

Как са го написали сякаш тая сутрин сядаш в голфа или старата астра комби и след 15-20 минути си у Брюксел.Кога по границите не е имало опашки? Освен тва ако по пътя срещнеш талибани от тия докторите,архитектите дето пътуват по 100 *** от мъжки пол заедно и плътно и ония решат да те убият и да те оберат.Тогава ще се наредиш на опашка за гробищата.Вземайте си самолети а не смрадливи автобуси.Във въздуха не се чака на опашка.

20

Анонимен

преди 7 години

Абсурдите вече са норма!Не може да сканираш документите на европейски граждани,а междувременно да влизат в страната ти орди от потенциално опасни престъпници без документи за самоличност.

19

маке

преди 7 години

ся по нова тв един ми се фали 3 литра изпил за цел ден слаба ракийка кат не можат да пият кво да ги праиш епа я до ся си пийнах килце ракийка и два три литра винце

18

маке

преди 7 години

до анонимен братче оше не се е родил човеко дет ке ми гръмне избата старо маке знае как да пие и как да бие

17

додо

преди 7 години

пазете си бялата кожа... всеки по-тъмничък - на проверка

16

Анонимен

преди 7 години

Така си е, трябва да се въведе строг граничен контрол за американци.

15

(-_-)

преди 7 години

А, от ЕС не разбраха ли до сега, че тия гaдове не влизат през граничните пунктове?

14

Георги

преди 7 години

Специално за нашите граници - разлика не виждам. Напоследък даже шофьорската книжка проверяват. Не знам каква работа има гранична полиция с шофьорските книжки забележете само на българските граждани. Така че и назад да тичаме , Брюксел не може да ни стигне по *** бюрокрация.

13

Анонимен

преди 7 години

Тия двамата по нова докога ще водят сутрин имам чуството че карат на едни новини по месеци излезнаха ми из носа наизуст ги знам преди бе цска нап даи корупция сега са бежанци докога едно и също шест броя само ги мрънкат гледам 10 човека се събрали едва в лесово от които 5 журналисти е какво е това новини митинг дабе

12

Анонимен

преди 7 години

До макеами при толкова безконтролни талибани,ако някой от тях ти гръмне мазето с ракийката,ще ти е проблем,да знаеш !

11

Аз

преди 7 години

Значи нас редовните европейски граждани ще ни сканират паспортите и събуват обувките по летищата за мерки за сигурност ,а тези афганистанци,африканци и всякакви араби ще си минават и ще се определят като А,БВ,Г и т.н. както им харесва и както им е най-изгодно за да се ползват от нашите социални системи и платените от нас данъци,няма ли прокуратура в Европейският Г*Ъ*З* т.н.ЕС да потърси отговорност за тези управленски решения

10

маке

преди 7 години

нещо ми се пийва една каничка ракийка тва дали е проблем и при тва по голем от опашките по границата

9

Анонимен

преди 7 години

Европейската комисия - кой избра тези *** за да се разпореждат със съдбата на милиони хора , как така всички решения спуснати от там са най правилни !? Време е всички държави да вземат съдбата си в собствените си ръце и те да решават кое е добре и кое лошо за народите им ! А що се отнася до пътуването - строг контрол по границите който трябва да наложи всяка държава и без препоръките от всякакви ,,комисии !

8

man

преди 7 години

Благодарим ти, Меркел!

7

Анонимен

преди 7 години

"Европейската комисия предложи задължителното сканиране на документите за самоличност след атентатите в Париж миналата година."Европейската комисия предложи след дъжд- качулка.

6

Petrov

преди 7 години

Вместо да проверяват карти и т.н. сканирания да забранят на афроамериканеца Обама и хората му да влизат в Европа и да изпратят и Меркел при него и родата в Кения и нещата в Европа ще се наредят.

5

Ала_Бала

преди 7 години

Благодарим ти Америко за защитата която ни даваш. Благодарим ти за добрия ни живот.